Polis arkadaş sevgilerimle(!)

Motoru arıza için emniyet şeride çektiğim sırada yanımdan geçerken kafasını çıkartarak bana "sizin kökünüzü kurutacağım" diyen polis arabasındaki polis arkadaş.
seni seviyorum

Vay arkadas. Trafikte aktif degilken bile kamerami kullanacaz artik boyleleriyle basetmek icin.

Uniformasiz bi halta yaramayan adama uniformayi verince boyle oluyor iste.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Ne kadar işsiz güçsüz ruh hastası varsa hepsini topladılar politik amaçlar uğruna polis yaptılar.Olan aklı başında iş yapan polislere oluyor.Bu dengesiz polislikle alakası olmayan tipler yüzünden işini düzgün yapan polislerin toplumun gözünde imajı bozuluyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------

Vay arkadas. Trafikte aktif degilken bile kamerami kullanacaz artik boyleleriyle basetmek icin.

Uniformasiz bi halta yaramayan adama uniformayi verince boyle oluyor iste.

Kamera kullansan da bir şey değişmez.Bu ülkede açık açık adam öldüren polise bile ceza verilmiyor.Vatandaşı tehdit eden hakaret eden polise şeref madalyası bile verirler.En iyisi uzak durmak hiç bulaşmamak.

şöyle yapamadın mı
images

gözüm motorcusun sen; ezilip bükülmezsin, yalakalık, yalamalık yapmazsın, hak dersin hukuk dersin dolayızı ile iktidarların sevmediği insan türüsün çünkü iteat etmezsin. Ee o siyasetin aylık kiralıklarına da ters gelirsin, batarsın. çünkü bilir senin gibiler olmazsa ne güzel güderdi vekaleti...
içinden de bilir doğru olan sensin. seni tehdit eder ama aslında o, korkusundan gıkını çıkaramamaktadır bozuk sisteme. bu yüzden dudaklarını ısırır imrenir içinden... dolaysı ile çeker vurur, taciz eder, gözünü çıkarır, kafana vurur, yerde sürükler, nefes almanı istemez...
çünkü aslında için için sen olmak istemektedir, ama korkusundan olamamaktadır....

neyse çevirmeler artacak galiba evraklarınızı eksik etmeyin ;)

Böyle tipler yüzünden hayalim olan meslekten vazgeçtim bu adamlarla nasıl çalışılırki. Motosikletçi olucam yağ pas pis çamur tam benlik hergün tertemiz giyinemem pasaklı adamım ben arkadaş. :) :D

polis eğer böyle bir şey demişse ya şaka yapmıştır yada suç işlemiştir zira devlet memurunun tehdit etme durumu suçtur şikayette buluna bilirsin.

LAf var manyak mısın polis misin diye işte polise örnek bu :)
Malak bilmiyor ki kendi meslektaşı 1 ton polis geziyor piyasada motorla

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Polis yapmaz öyle şey sen yanlış anlamışsındır!

y0li.jpg

hwpv.jpg

ben de senin deseydin keşke.

şu şehirde bir balıkçıya bir motorcuya karışmazlardı ona da karışmaya başladılar demek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar