musty043 kullanıcısının son içeriği

1. musty043

İnsanlık ölmüş :(

merhaba arkadaşlar gece e5 te kaza yaptım kartal yönün de Allaha şükür bişeyim yok motoru sag tarafa çektim elimdeki yaradan dolayıda montu çıkartıp motorun üstüne koydum çekici yi bekliyordum o sırada güvenlik çagırdı gel bişeyler iç diye gitdim geldim montu çalmışlar harbiden içim acıdı ya...
  2. musty043

Bu egzoz un markasını bilen varmı

https://youtu.be/Vu8vZ8C6h40
  3. musty043

Yeni sevgilim le tanışın :D

Merhaba arkadaşlar size yeni sevgilimi tanıtayım adı muzo biraz hırçın biraz ınatçı biraz ukala bazen sadık bazen sevecen bazen nazik bazen agresif :D ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ---------- bi hayırlı olsun deyeydiniz :D
  4. musty043

Müşür arızası

Daha önce açmıştım konuyu motor tekliyor yüksek devirde diye yan sehpa müşür ünden kaynaklıymış geçen farkettim motor elektrik kesiyordu bende müşür ü çıkarıp temizledim. Geri taktım bindim sıkıntı yoktu ama sabah işe gidecekken vitese atınca stop ediyor motor ayaklı ga 1 kaç kere vurunca...
  5. musty043

Cbr 600f yardım

Arkadaşlar yeni aldığım motosiklet imi Avrupa' yakasından getirirken gazı açtın mı ok gibi gidiyordu Anadolu ya geldikten sonra benzin bitti tekledi motor bende benzinliğe çektim 95 oktan benzin aldım akşama doğru gazlarken yüksek devirde kararsız kalır gibi oldu kesici girer gibi oldu ama...
  6. musty043

Rks titanic 200 ve 1300 km

Merhaba Arkadaşlar rks titanic 200 ile uzun yolculuk yaptım bu yolculugu yapma sebebim çoğu arkadaşım bu motor uzun yol yapmaz demesiydi istanbul kadıköy den saat gece 12:00 de yola çıktım bursa da yemek molası verdim 30 dk falan sürdü yola koyuldum izmir bornovada kontagı kapattım motor tık...
  7. musty043

Cbf600

Selamun aleykum arkadaş lar bi yerde 16 bine cbf600 var ve çok hosuma gitti. Motor temiz 35 binde enjeksiyonlu 2008 model sizce alinirmi gorusleriniz ve tecrubelerinizlee bir yardim edin daha önce karbüratör lu kullanmistim baya hoşuna gitmişti o yüzden almak. İstiyorum yorumlarinizi bekliyorum
  8. musty043

Yeni Motosikletim R80 Gs

Öncelikle Selamın Aleyküm Arkadaşlar Çoktandır İstedigim Motoru Sonunda Aldım 250 cc den Buna Geçince Tuhaf Hissettim :) Buda Fotolar Daha Sonra Eklicem :) http://imageshack.com/a/img801/6081/1ph3.jpg
  9. musty043

Trafik cezası tutarının İnternet Vergi Dairesi'nde farklı görünmesi

S.A ARKADAŞLAR BEN GEÇENDE 154 LİRA CEZA YEDİM YANLIZ CEZA SORGULATMAYA GİRDİGİMDE ŞOK OLDUM 606 TL GÖRÜNÜYOR BİDE RESİMDE BU TARİHDEN İTİBEREN GİBİSİNDEN BİŞEY DİYOR DEDİGİ TARİHDEN SONRAKİ CEZAMI O BİDE BU BORCU ÖDEMESSEM NOLUR YANLIŞ YERE AÇTIYSAM ÖZÜR DİLERİM AMA NAPCAMI BİLEMEDİM
  10. musty043

Kendi Motorum Hakkında Bir Kaç Şey

Merhaba Arkadaşlar Sizlere Elimden Geldiği Kadar Kendi Motorum Hakkında Bilgi Vericem Motor 250 cc V Motordur. Motorum Sıkıştırılmadan Açıldı Babam Tarafından Babamda Ztn Hız Dır Gür Sestir Sevmez Rahatlık Sever 250 cc V Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Bu Motor...
  11. musty043

İstanbul İzmir

Merhaba Arkadaşlar Ben İstanbulda Oturuyorum Arkadaşımla Kararlaştırdık Bu Aysonu Gibi Veya Bu Aydan Sonraki Ayda Yani Eylülde İzmir'e Gidicez Ardçı Olarak Gelcek Arkadaşımda Motor Yok Tek Gitmekte İstemiyorum Aslınca Uzun Yol Tek Can Sıkıyor Memlekete Felan Giderken Babamla Gidiyordum Ama...
  12. musty043

Amacınız

Merhaba Bu Konuyu Açmamın Sebebi Biraz Foruma Hareket Getirmek Ve Birbirimizi Daha İyi Tanımak Arkadaşlar Ben 19 Yaşında Bir Gencim Motorum Şimdilik Ledow 250 cmx'a Almak İstedigim Motorsa gt650 r Veya z750 Ama Bunları Askerden Sonra Kısmet Olursa Alıcam Bu Günlerdeki Planım Askerlik Yaklaştı...
  13. musty043

S.a Arkadaşlar

Merhaba Ben İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de Oturuyorum Adım Mustafa 19 Yaşındayım Aranıza Katılmak Beni Gururlandırır Hep Yapmak İstedim Motorla Gezi Ama Hep Tek Geziyorum :) Motorum'u Seviyorum Borelli Ledow cmx 250 a :D Hem Seri Hem Az Yakıyor

Yeni mesajlar