Cbf600

Selamun aleykum arkadaş lar bi yerde 16 bine cbf600 var ve çok hosuma gitti. Motor temiz 35 binde enjeksiyonlu 2008 model sizce alinirmi gorusleriniz ve tecrubelerinizlee bir yardim edin daha önce karbüratör lu kullanmistim baya hoşuna gitmişti o yüzden almak. İstiyorum yorumlarinizi bekliyorum

Obs

Hocam ben size akıl verecek tecrübede değilim ama benim nacizhane fikrim masrafını hesap ederek yola cıkın yani örnek vereceksek 10 liraysa bi 5 lirada tamire bakımlara harcayacağınızı varsayın derim...

linkini at senden önce biz alalım :queen:

şaka şaka cbf güzel motordur fakat yakıtı cok diyorlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok yakan, hantal, 600cc 4 silindir olmasına rağmen gaz tepkisi var ile yok arası bir motor. Bindiğimde tamamen hayal kırıklığı olmuştu benim için.

Evet biraz hantal motor bu fiyaa alinirmi sizce internetten değil arkadaştan alcam

Muadilleri ve temizleri 18 22 arası.

Onlar da sahibinden'e yazdıkları fiyatlar. O fiyati yaziyor da o fiyata satiliyor mu? O ilanlarin satilari bence en az 1000 tl eksigine oluyordur. Arkadasim karburatorlusunu satti 12 kusura. Ilanlara baksan 15. Ben vstrom sattim 18 kusura. Ilanlara baksan 24. Sahibindene ilan koyanlar cok yuksek fiyat yaziyor velhasil. Gercek piyasa ilanlar uzerinden degil de satison kaça yapıldığına gore aslinda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar