- Konu Yazar
Merhaba Arkadaşlar Sizlere Elimden Geldiği Kadar Kendi Motorum Hakkında Bilgi Vericem Motor 250 cc V Motordur. Motorum Sıkıştırılmadan Açıldı Babam Tarafından Babamda Ztn Hız Dır Gür Sestir Sevmez Rahatlık Sever
250 cc V
Uploaded with ImageShack.com
Bu Motor Yavaşdı İlk Aldıgımda Yani Kalkışları Millet Öbürkü Işıklara Varıyor Ben hala Yarıdayım Herneyse Bu Sorunu Şu Şekilde Çözdüm Yagı Boşalttım Debriyaj Kapagını Açtım Sıfır Debriyaj Ve Balata Aldım Orjinal Bunu Taktım Takarken 1 Saç 1 Balata Fazladan Koydum'ki İyi Kavrasın Sonra Kapattım Yagını Koydum Teste Çıkıcam 1.Viteste Kalktım Kalkışı Düzelmişti 2.Vitese Attıgımda İse Çok Şaşırdım Gaz Verince Birden Motorun Götü Attı Dedim Tamam Oldu Bunu Bu Şekilde Çözdük Egsoz Sesi'ne Gelelim Egsoz 2 Adet Görünüyor Ama Silindirden Çıkan Borular Tek Egsoz'da Buluşuyor Buda V Motor İçin Tuhaf Bir Ses Çıkartıyor Onuda Arkadaki Motor Silindirinden Çıkan Boruyu Üstteki Boş Olan Egsoz'a Taktım Şimdi Sesi Düzeldi Egsoz'u Açtırmıştım Bir Ara Başıma Çok Bela Geldi Bu Yüzden Mahalledeki Herkez Şikayetçi Mahalleye Girdimmi Motoru Stop Edip İttiriyordum Sonra Baktım Olmayacak Susturucuyu Geri Taktırdım Buda Egsoz
Gelelim Şimdi Rahatlığa Sürücü İçin Çok Rahat Ama Artçı İçin Aynı Söylenemez Dar Koltuk Ve Kısa Sisibar Yüzünden Bel Ve Kalçaları Agrıtıyor
Evet Hız Olarak Max 155 i 1 Seferlik Gördüm Ama 130 Rahat Yapıyor
Frenler Fena Sayılmaz Hele Ani Frende Alıştıysanız Çok Rahat Durabilirsiniz
Ön Disk
Arka Balata
Yagmurun Altında Kalmaktan Çürüdü Ve Sonun'da Kırıldı Vitese Atamıyom
Dişlinin Girdigi Takozlara Bakarsanız Takozların Gidik Olduğunu Anlarsınız
Kazada Sol Aynam Kırıldı Kütükde Parçası Kaldı Sol Kütük Alcam Kısmetse
Evet Buda Ön Farın Arası Orjinalı Olmadıgı İçin Boşluk Kalıyor Oda Kazada Gitmişti
Lastiklerde Eskimiş
Bu Arada Orjinal Lastikleri 
Soldaki Kutu Boş Sagda Hava Filtresi Var
Bunlarda Yeni Aldıklarım
Ve Buda Ben
Uploaded with ImageShack.com Anlaşılmor Yüzüm Ama İdare Edin
Motor Güzel Parça Sıkıntısı Çekebilirsiniz Bazı Parçaları Bulunmuyor Ama Kolay Kolay Sorun Çıkarmıyor Bu Sorunlarıda Yagmur Altında Kalmaktan Ve Biraz Sert Kullanmaktan Çıkanlar
İnş Yanlış Yere Açmamışımdır
250 cc V
Uploaded with ImageShack.comBu Motor Yavaşdı İlk Aldıgımda Yani Kalkışları Millet Öbürkü Işıklara Varıyor Ben hala Yarıdayım Herneyse Bu Sorunu Şu Şekilde Çözdüm Yagı Boşalttım Debriyaj Kapagını Açtım Sıfır Debriyaj Ve Balata Aldım Orjinal Bunu Taktım Takarken 1 Saç 1 Balata Fazladan Koydum'ki İyi Kavrasın Sonra Kapattım Yagını Koydum Teste Çıkıcam 1.Viteste Kalktım Kalkışı Düzelmişti 2.Vitese Attıgımda İse Çok Şaşırdım Gaz Verince Birden Motorun Götü Attı Dedim Tamam Oldu Bunu Bu Şekilde Çözdük Egsoz Sesi'ne Gelelim Egsoz 2 Adet Görünüyor Ama Silindirden Çıkan Borular Tek Egsoz'da Buluşuyor Buda V Motor İçin Tuhaf Bir Ses Çıkartıyor Onuda Arkadaki Motor Silindirinden Çıkan Boruyu Üstteki Boş Olan Egsoz'a Taktım Şimdi Sesi Düzeldi Egsoz'u Açtırmıştım Bir Ara Başıma Çok Bela Geldi Bu Yüzden Mahalledeki Herkez Şikayetçi Mahalleye Girdimmi Motoru Stop Edip İttiriyordum Sonra Baktım Olmayacak Susturucuyu Geri Taktırdım Buda Egsoz
Uploaded with ImageShack.comGelelim Şimdi Rahatlığa Sürücü İçin Çok Rahat Ama Artçı İçin Aynı Söylenemez Dar Koltuk Ve Kısa Sisibar Yüzünden Bel Ve Kalçaları Agrıtıyor
Uploaded with ImageShack.comEvet Hız Olarak Max 155 i 1 Seferlik Gördüm Ama 130 Rahat Yapıyor
Frenler Fena Sayılmaz Hele Ani Frende Alıştıysanız Çok Rahat Durabilirsiniz
Ön Disk
Uploaded with ImageShack.comArka Balata
Uploaded with ImageShack.comYagmurun Altında Kalmaktan Çürüdü Ve Sonun'da Kırıldı Vitese Atamıyom
Uploaded with ImageShack.comDişlinin Girdigi Takozlara Bakarsanız Takozların Gidik Olduğunu Anlarsınız
Uploaded with ImageShack.comKazada Sol Aynam Kırıldı Kütükde Parçası Kaldı Sol Kütük Alcam Kısmetse
Uploaded with ImageShack.comEvet Buda Ön Farın Arası Orjinalı Olmadıgı İçin Boşluk Kalıyor Oda Kazada Gitmişti
Uploaded with ImageShack.comLastiklerde Eskimiş
Uploaded with ImageShack.comSoldaki Kutu Boş Sagda Hava Filtresi Var
Uploaded with ImageShack.comBunlarda Yeni Aldıklarım
Uploaded with ImageShack.comVe Buda Ben
Uploaded with ImageShack.com Anlaşılmor Yüzüm Ama İdare EdinMotor Güzel Parça Sıkıntısı Çekebilirsiniz Bazı Parçaları Bulunmuyor Ama Kolay Kolay Sorun Çıkarmıyor Bu Sorunlarıda Yagmur Altında Kalmaktan Ve Biraz Sert Kullanmaktan Çıkanlar