- Konu Yazar
Arkadaşlar yeni aldığım motosiklet imi Avrupa' yakasından getirirken gazı açtın mı ok gibi gidiyordu Anadolu ya geldikten sonra benzin bitti tekledi motor bende benzinliğe çektim 95 oktan benzin aldım akşama doğru gazlarken yüksek devirde kararsız kalır gibi oldu kesici girer gibi oldu ama girmedi hala yapıyor aldıgım abiyi aradım 97 oktan kullanıyorum ben dedi ondan olabilirmi bide 5 bin devirde egzantirik sesi geliyor aldıgım kişi yeni değiştirmiş bi sıkıntı olurmu
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
Yokmu yardım edebilecek biri bu arada 2004 model 50 binde düzenli bakımları yapılmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------
Bu arada 2004 model 50 binde düzenli bakımları yapılmış motor
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
Yokmu yardım edebilecek biri bu arada 2004 model 50 binde düzenli bakımları yapılmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------
Bu arada 2004 model 50 binde düzenli bakımları yapılmış motor