Yeni Motosikletim R80 Gs

Öncelikle Selamın Aleyküm Arkadaşlar Çoktandır İstedigim Motoru Sonunda Aldım 250 cc den Buna Geçince Tuhaf Hissettim :) Buda Fotolar Daha Sonra Eklicem :)

15ww.jpg

sc8u.jpg

8e3i.jpg

http://imageshack.com/a/img801/6081/1ph3.jpg

wp9e.jpg

A.s Hocam Hayırlı Olsun.Bu Arada Çoğu Forum Konularında Dikkat Ettim.Selamın Aleyküm Deniliyor.Doğrusu Selamun Olucaktı:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı Olsun.

Millet cc yükseltir sen 250den 80e düşmüşsün:p
Hayırlı olsun gerçekten süper:)

adamlar eskimeyen alet yapıyor ya hayırlı olsun ne kadar verdiniz kaç kmde bilgi alabilir miyiz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nasıl hissettin.

adamlar eskimeyen alet yapıyor ya hayırlı olsun ne kadar verdiniz kaç kmde bilgi alabilir miyiz
Valla Üzerinde Km Saati Yoktu Şuan Hala Yok Takılcak 6 Lira Verdim Motoru Sıfır Yapıldı Şanzıman Sıfırlandı Babam Sürekli Takip Etti Ztn Hergün Tamircideydi Babam Biraz Kıldır Ne Taktıklarına Bakar Eskiden Motosiklet Tamircisiydi Sigorta İçin Başka İşler Yapmak Zorunda Kaldı Motoru Yaklaşık 1 Haftadır Kullanıyorum Bir Türlü 5 Vitese atamadım :) Bi Ara Uzunyolda Atıcam Artık 1'vitesden 2'ye Atınca Ani Gazda Şahlanıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------

nasıl hissettin.
İlk Aldıgım'da İlk Düşündüğüm Şey ''Ben Bu Motoru Nasıl Kullancam'' :D 1 vitese Attım Ve Eve Dogru Yöneldim Motor Harika Gidiyor Gaz Verdikce Ön Amasörler Yükseliyor :D Ön Fren De İse Alçalıyor :) Çok Eğlenceli Bir Kullanımı Var Git Git İnesin Gelmiyor :D

maşallah allah kaza bela vermesin.. şuan 30-40 bin e satılan motorlar bunlar kadar sağlam değil .. en önemlisi bunlar kadar zevkli değil....

hayırlı uğurlu olsun 4 yıl kadar bindimm türkiye turlarımda oldu birkaçkez güzel bir motordur kazasıs belasıs keyifle binersin inşallah

Hayırlı olsun.Kazasız, belasız güzel günlerde kullanırsınız inşallah.
Çocukluğumda bizde de biraz daha eski modelinden vardı.
Rölantide çalışma sesine hasta olurdum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar