Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vstrom 250'ye şuan 200xxx li paralar vermek bence akıl işi değil. Teknoloji açısından hiçbir şey sunmuyor. ABS hariç teknoloji yok motorda bir led farı bile çok görmüşler ve artık eskidi. KTM 390 ADV her türlü iş görecektir. Himalayan 450 de bakabilirsiniz test edebilirsiniz.
Yani bizimki ilk sahibinden hocam rektefiye yapılmış hali 70-80 eder herhalde piyasasını da çok bilmiyorum ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi işmakinesi gibi alet :D
Bizde 2009 var yağ yakma haricinde taş gibi çalışıyor hala. 95 bine geldi rektefiye olması lazım artık emektarın. Yanlış bilmiyorsam 2009-2010 yani göstergelerinde vites göstergesi olanlar japon üretimi sonrakiler değişti gibi bir geyik vardı. İlk ya da 2. sahibinden bakımları yapılmış...
Herkese selamlar,
Mart sonunda fuarda ödemesini yaptığım aracım geçen hafta teslim edildi arkadaşlar. Sevkiyatta gecikmeler vesaire olduğu için süreç biraz uzadı ama bence beklediğimize değdi. Evet süreç hakkında firma tarafından fazla bir bilgilendirme yapılmadı ama başka markalarda 8 ay...
Herkese selam,
Motobike fuarının vesilesiyle Himalayan 450 Kaza Brown rengini satın almış bulunuyorum arkadaşlar.
Motoru orada inceleme şansı buldum üzerine oturdum vesaire bayağı rahat ve kaliteli geldi.
Yurtdışı videolarında genelde KTM 390 ADV ile kıyaslamışlar. Çok detaylı kıyaslama şansı...
Herkese günaydın,
Tatsız bir olayla uyandık çok şükür. Motorumu sıfır almıştım ve yağ bakımları yetkili serviste yapıldı hep. En son 5bin km bakımına götürdüğümde motorun ön tarafından bi tıkırtı geliyordu onu da sordum. Egzantrik mili değişecek garantiden dediler, haftaya gelir diyip yağ...
Herkese selamlar,
Arkadaşlar 19 Mayıs günü geçirdiğim kazayla ilgili yaşadıklarımı bir konuda uzun uzadıya anlatıp, bilgilendirme yapmıştım belki hatırlarsınız.
(Omzum 4 yerden kırılmış ve 1 plak 11 vida ile tutturulmuştu)
Motoru tamirciye bırakıp süreci takip etmeye başlamıştım.
Motor...
Herkese selamlar, kazasız belasız sürüşler...
Arkadaşlar İstanbul'da kullanmak üzere -karlı hava olursa motosiklet kullanmıyorum- yazlık Held montumun içine kışın da kullanabilmek için şöyle bir ürün almayı düşünüyorum.
Kartal-Kadıköy E5 işe git gel yapıyorum. Sizce bu ürün İstanbul kışını...
Herkese selamlar,
Svartpilen 250'yi geçen muayeneye götürdüm. Farkında değildim arka frene basınca stop yanmıyormuş. Müşürde sorun var muhtemelen fakat hangi servisi arasam taze bittiğini ve gelmesini beklediklerini öğrendim. 1 ayı bulurmuş fakat ücretsiz muayene tekrarımın süresi dolacak. Bu...
Öncelikle herkese iyi günler, kazasız belasız sürüşler...
19 Mayıs'ta geçirdiğim kazayla ilgili yaşadıklarımı ve deneyimlerimi sizlere iletmek isterim dostlar. Hem yeni başlayanlara ders olması için, hem de tecrübelilerimizden tavsiye dinlemek için...
Öncelikle motor sürmeye başlayalı 1 buçuk...
Merhaba arkadaşlar,
Geçen hafta svartpilen 250 model bir motosiklet satın aldım. Üzerinde MRF marka stok lastik var, Hindistan üretimi. Diş durumu vesaire iyi fakat okuduğum yorumlarda çok da verimli bir lastik olmadığını gördüm. Değiştirmek için Anlas Viento Sport gözüme çarptı. Set halinde 4...
Herkese merhaba,
Geçen F250 mi XPulse 200 mü diye konu açmıştım bütçemi biraz daha zorlayıp 100 bine kadar çıkarttım şu an malum siteyi karış karış aramakla zamanımı geçiriyorum 😅
Husqvarna Svartpilen 250 çok hoşuma gitti parçaları da KTM ile aynı imiş CB250Rdan cok daha ucuz. 3 bin km de...