Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar 125 duke a nedense hep istanbuldan alici çıkıyor.
Bundan dolayı satamadim.
2.el 2003 model fazer buldum kirmizi ve çok temiz duruyor fiyat 9.950 ne dersiniz ?
ilan no 192 437 517
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------...
Arkadaşlar çok kafamı karşıtıran bir olay bu
Motor ile işimiz bittiğinde park etip Kontağı çevirerek mi motoru durdurcaz yoksa Sağdaki Kırmızı Elektirik Düğmesi ile mi?
Arkadaşlar benim Schuberth baya bir eksidi, yeni kask alma vakti geldi.
Elimde 800 TL var bu işe ayırabileceğim.
Aklımdan Shark Raw mat siyah kask geçiyor şekli çok hoşuma gitti ama güvenlik açısından nasıldır?
Ayrıca sizin öneriniz nedir?
Arkadaşlar
Motoruma Pirelli Diablo Rosso II takalı 1.000 küsür KM oldu ve bu lastiği seçmeme yardımcı oldğunuz içib teşekkür ediyorum.
Yaz kış motosiklete binen biri olarak Motorumun orjinal lastikleriyle Kışın Yağmurda Rezil kepaze üniversiteye gidip geliyordum.
''Bir Lastik mi değiştirecek...
Arkadaşlar motoruma alıcı cikti.
Incelemek ve test eetmek icin geldiğinde nasil olcak bu iş.
Adam motoru alip kacsa veya düşse ne yaparım.
Alıcı kişi de hakli tabiki almadan evel kullanmak isticek
Lütfen bana akıl verin.
Arkadaşlar aşağıdaki ilanı bir inceleyebilir misiniz?
fiyatı nasıl durumu iyimi siz ne dersiniz?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-acil-2002-trafik-cikisli-93-model-virago-535-176184912/detay/
Arkadaslar okadar temiz ve güzel durumda araçlar buldumki sahibindende ama hepsi yabancidan yabanciya.
Bi olay nasıl oluyor ben çifte vatandaşım hem Türk kimliği hem alman kimliği var ben alabilirmiyim bu şekilde bir arac?
Arkadaslar
125, 200 ve 390 Duke icin KTM 1290 Superduke body kiti çıkıyormuş.
Bilgisi olan varmı?
Nette bikaç foto gördüm acayip güzel duruyor.
1290 Duke un on far kuyruk ve tank ı body kit olarak gelyomus.
Fotoşop mu bilmiyorum ktm in Powerparts larinda görmedim
lutfen bilgisi olan varsa...
Arkadaşlar
Alarm takmak istiyorum motora ve soyle bir araştırınca bazı konulara denk geldim.
Adam Hyosung gv 250 ye alarm takmış motor bir sure sonra istop edip 30 dakika aradan sonra tekrar çalışıyormuş.Servis Alarmın beyni bozduğunu söylemiş.(pek inanmadim ama)
Ya da bir baska arkadsimiz...
Arkadaşlar e devlet sifremi kabul etmiyor babam değiştirmis simdi gidip yenisinide alamadim henuz.
Size zahmet olamz ise 2 tane plaka sorgulayabilir misiniz?
07 BIP 65
07 NZP 57
Bu ikisini sorgulayabilir misiniz lütfen.
Arkadaşlar ilk kez denk geldiğim ve merak ettigim icin soruyorum.
Son hiz 201kmh deniyor sitede 56 beygir deniyor.
Bu motor nasıldır cok yakar mı?
Ve bu hıza gerçekten ulaşır mi?
Arkadaslar baslitka belirttgim gibi bu iki motordan hangisi daha iyi?
2013 model Hyosung gv 250 mi
2008 Model Kymco Venox 250 mi?
Hyosung 8500TL (8500KM de)
Kymco 7500TL (21.000km de)
Kymco karburatorlu ama su soğutmalı
Hyosung enjeksiyonlu ama yağ soğutmalı beni düşündüren de bu iki...
Öncelikle herkese hayırlı bayramlar(her ne kadar et yemesem ve hayvan katliamının nicin bayram olarak kutlandığını anlamasam da)
Sorum şu arkadaslar Hyosung Gv 250 modelini inceliyorum bu aralar eski enjeksiyon suz modellerinde güzel bir ses çıkıyordu vtwin motor sağolsun fakat benim baktigim...
Arkadaslar maxi scooter ve chopper arasi kaldim
Chopper olarak
Hyosung gv 250 yi inceledim sesi vs cok hosuma gitti model 2013 garantisi devam etmekte ve fiyatı 8500TL.
Ne dersiniz baska chopper önerisi varmı ve Hyosung bu kategorinin en iyisi mi gerçekten?