MotoGlock kullanıcısının son içeriği

1. MotoGlock

Hediye açısından

Merhabalar, direk konuya girmek istiyorum Motosiklet hastası kız arkadaşıma birkaç hediyelik eşya almak istiyorum doğum günü hasebiyle. İnternette model yamaha motosikletlenden falan buldum da 150tl civarı hep. Daha uyguna bulamıyorum. Onun dışında anahtarlık,buff gibi birkaç şey alıp paket...
  2. MotoGlock

Sezona girerken r25 bakımı

Benim şuan 2015 model r25im var, önceki sezon sonunda hem yeni modelin güzel renginden hem benimkinin artan kmsinden motorumu satmayı düşünmüştüm 2017 modelini alıp devam edecektim sözde. Bugün fiyatları inceledim. 2017 YZFR25 23.900tl + rosso2 + (sigorta plaka vergi vs.) = kanımca 25.5 - 26...
  3. MotoGlock

Benzine 12 kuruş zam 🌂

Hürriyetin haberine göre ; PÜİS: 25 Ocak'tan geçerli olmak üzere Benzin grubunda 12 kuruş fiyat artışı beklenmektedir ----- 2016da motoru ilk aldığım zamanlar 4 tlden benzin alırken mırın kırın ederdim. Forumda hep yazarlardı "bu gidişle 5 olur!" Dolar 3tlden 3.80e geldi, ham petrole ne oldu...
  4. MotoGlock

Kışlık mont tavsiyesi

Kışın yaklaşık 3 haftada bir havalar elverdiğince 200km yol yapmayı düşünüyorum. Yalova Bursa Balıkesir arasında git gel gibi düşünün. Herneyse soğuktan ve yağmurdan koruyacak, görünüşü güzel beni üzmeyecek , yazın içliğini çıkartıp kullanbileceğim(bu çok şart değil tabi ama) bi mont bakıyorum...
  5. MotoGlock

R25 aliexpressten siparis

Merhaba, Aliexpressten yamaha r25 için ayak basamağı lazım sürücü için aratıyorum çıkmıyor acaba sadece yamaha için aratıp herhangi birisini alsam uyarmı? Jant şeridi bakıyorum aliexpresste ama çıkmıyor ne yazmalıyım Ve arka kuyruğa sticker düştüğü için almayı düşünüyorum buldum 3 dolara...
  6. MotoGlock

Benzine 15 kuruş ZAM

" Akaryakıt dağıtım şirketleri bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 15, motorininkine ise 16 kuruş zam yaptı. Ankara’da litresi ortalama 4,97 liradan satılan benzinin litre fiyatı 5,12 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul’da 4,92 liradan 5,07 liraya, İzmir’de ise 4,94...
  7. MotoGlock

bot - vites ?

Birkaç gün önce bot aldım da (motosiklet botu değil) satan arkadaş motor kullandığımı bildiği için vites botu zamanla bozabilir dedi yani ben de motorda bot giymedim daha önce vitese bir şey yap dedi sizce vitese ne yapayım bant vs kurtarmaz başka bir fikri olan ya da çözümü olan var mı?
  8. MotoGlock

1 Gün 3 Vukaat- vurma,ihmal,salaklık içerir.

Evet iki gün önce motosikletimi iki aracın arasına park haline bırakıp kırtasiyeye girmiştim içimden motorun yanına gitmek geçti bir anda geri döndüm araba vurmuş ama düşürmemiş motoru ben farketmedim bile. Motora bindim bir teyze geldi "oğlum sonu 08 plaka git yakala yukarı gitti çarptı...
  9. MotoGlock

Kask onarımı

Eski bir nolan kaskım vardı dayımın daha doğrusu ben de artçı kaskı olarak kullanıyorum mecburen yeni sağlam birşey alana kadar şimdi de kaskın içi çok kötü durumdaydı onu söktüm yarın işe koyulucam eriyen süngerleri ayarlayıp temizliğini yapıcam. Fotoğrafları tek tek ekleyeceğim fakat bir sorun...
  10. MotoGlock

R25 lastik çapı büyütme

R25 in arka lastiğin çapını bir santim buyutsek ne olur arka lastik alicam da pirelli rosso 2. 350 tl buldum. Viraj konusunda hissedemezsin eskisi gibi falan dediler sizce eskisi gibi mi kalsın yoksa bu fark eder mi alinca pişman olmayayim ? Teşekkürler
  11. MotoGlock

Okula motor sokmama

Merhabalar. Gittiğim okuldaki bir öğrenci yola çıkan sağır birine çarptı ve adam komada kaldıktan sonra vefat etti. Okul yönetimi bir karar aldı. Motosikletle okula gelenlerin plakaları polise verilecek ve motorları çektireceğiz dediler. Şehirdışında (yaklaşık 10km) olan okula her gün motorla...
  12. MotoGlock

R25 ile 1200 km. [Düşünceler, yeni başlayacaklara tavsiyeler vs.]

Merhabalar :) Bu gün yzf r25'imi alalı tam 4 ay oldu. 1200 km yapmışım aldığımdan bu yana. 10.200 de teslim aldığım motosikletim 11.400 kmyi gördü. Neler yaptık, genelde şehir içi kullandık. en uzun yolumuz 10 15 km falan oldu herhalde. ilk motorum. eğitim alıp başlamayı düşünüyordum...
  13. MotoGlock

Motorum mahsur kaldı

Merhaba herkese. sabah hava ne kadar güzeldi oysaki. çıkardım motoru üni hazırlıkları için dershaneye gittim. sonra 2 ders sonra bi baktım heryer kar buzlanmöa vs. getirilcek gibi değil. elimde yürüteyim dedim kaydı motor düşüyodu sola ayağımla falan destekledim arkadaş tuttu düşürmedik şükür...
  14. MotoGlock

kedidir kedi..

Bugün hava biraz güneş açınca 1 saat turlayayım dedim çıkarttım r25i geziyorum, etrafıma da bakınıyorum böyle çocuğun arabanın çıkamıyacağı bi yer bulmuşum 30la gidiyorum sağ tarafım 2-3 metre duvar. Ben de soluma bakarak ilerlerken sağda bi hareketlenme gördüm kafamı bi çevirdim o upuzun...
  15. MotoGlock

Sinyalli Stop Lambası arıyorum

Merhabalar R25'im için Sinyalli stop lambası arıyorum kuyruğa monteleyip altına katlanabilir plakalık takmayı düşünüyorum internette aradım biraz ama bulamadım bikaç tane var onlarda baya pahalı geldi, acaba nerden temin edebilirim bilgisi olan varmı? teşekkürler :) :rendeer:

Yeni mesajlar