Benzine 15 kuruş ZAM

" Akaryakıt dağıtım şirketleri bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 15, motorininkine ise 16 kuruş zam yaptı.
Ankara’da litresi ortalama 4,97 liradan satılan benzinin litre fiyatı 5,12 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul’da 4,92 liradan 5,07 liraya, İzmir’de ise 4,94 liradan 5,09 liraya yükselecek. "

:)

gitti 50 tl :mrgreen: şaka bir yana yolda kalacakmışım neredeyse :)

valla her gün 20 km yol yapıyorum fix bu hiç şaşmaz ekstralara sağa sola gitmeleri saymıyorum zaten haftada 30 tl net yetiyor zamla 34 olur heralde haftalık tüketim Allah bizi bu hallere düşürene inşallah vebalini verir

ben zaten hep 50 liralık alıyorum diyen vatandaşa göre hiç bir sıkıntı yok.

16. saniye
https://alkislarlayasiyorum.com/icerik/135202/benzin-zammindan-memnun-olan-vatandas

İzledim de gerçekten midem bulandı. Bu nasıl bir zihniyettir. 10 Lirada olsa yanındayız diyor adam. Tabi ona göre hava hoş. Nerede bir yalakalık var yapsınlar nerede bir kaliteli merci var ulaşsınlar ondan sonrada yönetimin yanında olacağız diyorlar. Sanırım bunlar demokrasi diye kendini yırtıp sokağa taşan ve onca şehit verilirken gıkını çıkarmayan ( çıkaramayan ) tayfa. Çok fazla önemsememek lazım bunları.

İzledim de gerçekten midem bulandı. Bu nasıl bir zihniyettir. 10 Lirada olsa yanındayız diyor adam. Tabi ona göre hava hoş. Nerede bir yalakalık var yapsınlar nerede bir kaliteli merci var ulaşsınlar ondan sonrada yönetimin yanında olacağız diyorlar. Sanırım bunlar demokrasi diye kendini yırtıp sokağa taşan ve onca şehit verilirken gıkını çıkarmayan ( çıkaramayan ) tayfa. Çok fazla önemsememek lazım bunları.

Benim anlamadığım, bu adamın hi bi canı sıkılımıyor ya benzin yakmıyomu bu adam? hayatı güllük gülistanlık mı? gülerek konuşacak kadar çok mu para kazanıyor, etin kilosunu biliyor mu? 50 sabit dururken gideceği yerin daralacağını bilmiyor mu? Her zam'ın domino gbi birçok şeyi etkilemesi onu endişelendirmiyor mu? Hiç mi bir şey onu rahatsız etmiyor ya..

Birazdan buraya "ülkede kriz yok, herşey yolunda" diyenler gelecektir. Arkadaş yukarıda karikatürle özetlemiş mevzuyu. Üstüne söylenecek bişey yok.

Sevgili günlük...
Bugün de benzin - motorine zam gelmiş.
Oysa daha geçen zam gelmişti.
Yine üzüldüm.
Geceyarısını kaçırdım yakıt almak için.
Zarardayım.
Kendimi eve kapatıp bir dahaki zama kadar çıkmıcam:santa:

Şaka bir yana bu ülkede güneşe kızıp kurşun sıkan Adanalılar var,daha yeni alıştık bir önceki zama.bu kadar duygularla oynanmamalı.Bigün biri yine sinirlenicek,yakıt istasyonundan hıncını alıcak,facia olcak..

Sevgili günlük...
Bugün de benzin - motorine zam gelmiş.
Oysa daha geçen zam gelmişti.
Yine üzüldüm.
Geceyarısını kaçırdım yakıt almak için.
Zarardayım.
Kendimi eve kapatıp bir dahaki zama kadar çıkmıcam:santa:

Şaka bir yana bu ülkede güneşe kızıp kurşun sıkan Adanalılar var,daha yeni alıştık bir önceki zama.bu kadar duygularla oynanmamalı.Bigün biri yine sinirlenicek,yakıt istasyonundan hıncını alıcak,facia olcak..

Bir cinnet herşeyi halleder...

Benzine zam yapiyolar ama duble yollarimiz koprulerimiz var

Memleket eyiye gideye

5.15 izmir.

Benzinin lt si 10 tl olsun cularin ictigi madde den ben de istiyorum.
Gulmek istiyorum lan bu ulke de .....gulmek.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar