Kışlık mont tavsiyesi

Kışın yaklaşık 3 haftada bir havalar elverdiğince 200km yol yapmayı düşünüyorum. Yalova Bursa Balıkesir arasında git gel gibi düşünün. Herneyse soğuktan ve yağmurdan koruyacak, görünüşü güzel beni üzmeyecek , yazın içliğini çıkartıp kullanbileceğim(bu çok şart değil tabi ama) bi mont bakıyorum. Marka konusunda gelgitlerdeyim siz ne kullanıyorsunuz neleri tavsiye edersiniz. Revit beğenmiştim 1200den falan başlıyor hep. Benim bütçem de 1000tl civarında. Nasıl bir şey önerirsiniz?

Benim kullanıdığım mont bu.

http://www.motoliz.com/Clover-Ventouring-2-Turing-Siyah-Ceket,PR-11137.html

Bu montta kışlık içlik yok fakat rüzgar ve su geçirmez bir içliği bulunmakta. hem yaz hem kış için ideal. Açıkçası 0 derecede geçen kış yaklaşık 1 saat hiç üşütmedi. Tabi içine kazak ve içlik giydiğiniz takdirde bu söylediğim geçerli olacaktır.
-----
Şimdi incelediğim bir ürün de bu. Sanırım sadece kışlık, çünkü hava delikleri yok. Clover markasına güvendiğimden paylaştım.

http://www.motoliz.com/Clover-Storm-2-Siyah-Mont,PR-12566.html

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
deri mont olarak neler alabilirz 4 riders deri montu giyilirmi?

Revit öneririm. 1000TL civarında olan modelleri var, belki serisonu falan da denk getirebilirsiniz. Jupiter ve Shield gayet güzel ve şık montlardır. Kendim de Revit Shield kullanıyorum. Son derece memnunum.

Alpinestars Andes d-dry diye bi model var. Kullanıcısı var mı acaba forumda? Fiyat olarak uygun duruyor gibi.

Korumalı mont ve pantolon lazım ayrıca su geçirmeyen bişey olacak fiyat aralığı 300 belki 350 ancak okadar verebilirim.
Motorsikleti istisnalar hariç 100 km hızı geçmiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:40 ----------

Önerileriniz varsa alayım. yoksa öyle yola devam edecem. Varmı yardımcı olacak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar