- Konu Yazar
Evet iki gün önce motosikletimi iki aracın arasına park haline bırakıp kırtasiyeye girmiştim içimden motorun yanına gitmek geçti bir anda geri döndüm araba vurmuş ama düşürmemiş motoru ben farketmedim bile. Motora bindim bir teyze geldi "oğlum sonu 08 plaka git yakala yukarı gitti çarptı motoruna" dedi teşekkür edemeden olayın şokuyla atladım motora ilerde yakaladım adamı sağa çektirdim küfür yiyeyerek. Dedim çamurluğa vurup kaçmak olurmu sonra iş "seni yakalıcam vurucam seni"ye gelince bıraktım yanındaki abla sağolsn numarasını verdi halledicez diye eyvallah dedim evine kadar takip ettim üç kişi evine gittik sonra tehditleri bir bir yedirdik abiye, yenge de tanıdık çıktı o iş halloldu. Fakat işin garibi en ufak bi çizik için bu kadar uğraşmak oldu, neyse bugün bana yapan yarın başkasına başka bişey yapıp kaçmasın maksat bu.

Bir saat sonra motoru 15.000 bakımı için Yamaha bayiine götürdüm (160tl) sonra gittim motoru yıkamaya köpükledim sonra sıcak su varmış mecbur onunla yaparken sele soyuldu varan2.

Bugün motorla bi gezintiye çıktım tahmini 80 90km gezdim geldim motoru tam otoparka bıraktım ne göreyim
)))))

Arka fren yağı kapağı açık mı kalmış yoksaa?
Şaşırdık mı? Memlekette işini iyi yapan bir kişi var mı?
Yok yok şaka değil egzoza her yere yağ dökülmüş sen yola çıkmadan kontrol etmezsen böyle olur tabi.
- Bu olayların başlangıcı otopark kartının blokesini açmayı unutan beni bunun için evrakları yeniletmek için kırtasiyeye yollayan üstüne araba çarpması bu olaydan sonra "aa unutulmuş burdan bir tuşa basılsa gerek kalmazmış" diye tepki veren güvenlik görevlisi desem gülünmez mi
Ben esas soruma geleyim:
- Gusül abdesti nasıl alınır?

Bir saat sonra motoru 15.000 bakımı için Yamaha bayiine götürdüm (160tl) sonra gittim motoru yıkamaya köpükledim sonra sıcak su varmış mecbur onunla yaparken sele soyuldu varan2.

Bugün motorla bi gezintiye çıktım tahmini 80 90km gezdim geldim motoru tam otoparka bıraktım ne göreyim

Arka fren yağı kapağı açık mı kalmış yoksaa?
Şaşırdık mı? Memlekette işini iyi yapan bir kişi var mı?
Yok yok şaka değil egzoza her yere yağ dökülmüş sen yola çıkmadan kontrol etmezsen böyle olur tabi.
- Bu olayların başlangıcı otopark kartının blokesini açmayı unutan beni bunun için evrakları yeniletmek için kırtasiyeye yollayan üstüne araba çarpması bu olaydan sonra "aa unutulmuş burdan bir tuşa basılsa gerek kalmazmış" diye tepki veren güvenlik görevlisi desem gülünmez mi
Ben esas soruma geleyim:
- Gusül abdesti nasıl alınır?