1 Gün 3 Vukaat- vurma,ihmal,salaklık içerir.

DKN

yazacak bişey bulamadım. sadece hakkınızı aramınıza sevindim

Sinirden içimize atarak kendimizi üzdüğümüzde ne bu kötülükler azalıyor ne biz rahatlıyoruz aslında boşverilir de ben beterini düşündüm ya şöyle olsaydı vs. Ada'm yine çekip gidecekti. benim kafamı bozan enayi yere konulup umursanmamam. Yani bunları geçtim ben de :

Yamaha servisi Nasıl yağ kapağını açık unutur biz insan değilmiyiz yaaaav

Yapıyorlar maalesef. Her daim motorun basinda bekledim kontrol etmeye çalıştım . bir kere beklemedim isi uzundu uc dort gun ustada kaldi. Ben anlamam , balatasi değiştiğinde frenin tutmadigini uyar degil mi beni... tamirhanenin önünde motoru denedim dur kalk fren... fren ??? Fren yok... döndüm dükkana , abi fren yok... freni ayarladı sonra bana... Ben o gün trafiğe çıkmadan önce motoru denememis olsaydim kesin gumlemistim..

Az sonra Yamaha bayisine gidip orda da Hakkı'mı arıyacam bakalım hayırlısı

Dostum geçmiş olsun, olur böyle şeyler, sıkma canını, herkesin başına gelebilir böyle şeyler.
sen geç onu bunu da önce biraz viraj çalış bence, ilk resimde lastiği görünce hemen bu geldi aklıma.

geçen sene aynı olay benimde başıma geldi motorun yanında kaskı takıyorken araba geri geri geldi ufakça tıkladı ön çamurluğa. Aynı sizin ki gibi çizildi. camına tıkladım motora çarptın dedim ben çarpmam 30 senedir araba kullanıyorum dedi. indirdim aşağı gösterdim durumu. Sonuç? Ben yalancı çıktım 30 senelik şoför amcamız kabullenmedi. Ne diyim yolu açık olsun :sunny:

Ameler niyetlere bakar önce niyetini beli et sonra bi namaz abdesti alırsın sünnetir sonra güsül niyetlenir alırsın kuru yer kıl tüy tırnak kalmasın bu conboyu yapmış olursun

Sonra halen bi takım sorunlar kismetsizlikler devam ediyorsa başka bi yerde bi i......k var demektir :p

Yani yazmayayım yazmayayım dedim hidroliğin dökülmesi son nokta oldu. Silmedim egzoz korumasının üstü egzoz falan hidrolik yağı duruyodu silmedim yarın belli olur herhalde. Ha bir de koltuk için ne yapabilirim 217tl değişmesi 😁

Yarın Yamaha bayisine gidicem bakalım hidrolik kapağının açık olması Nasıl bi ihmaldir anlamadım. Ha bir de ertesi gün bayiye gidip egzoz bakımdan sonra eve giderken düştü şakası yapmıştım şimdi de şaka sanıp lakayit konuşmaz inşallah :))))))))

Öncelikle geçmiş olsun. Yamaha'nın hangi servisinde oldu bu ihmal? Motorunuzu tazyikli su ile yıkadıysanız o esnada kapak açılmış olmasın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar