Motorum mahsur kaldı

Merhaba herkese.
sabah hava ne kadar güzeldi oysaki. çıkardım motoru üni hazırlıkları için dershaneye gittim. sonra 2 ders sonra bi baktım heryer kar buzlanmöa vs. getirilcek gibi değil. elimde yürüteyim dedim kaydı motor düşüyodu sola ayağımla falan destekledim arkadaş tuttu düşürmedik şükür de, bıraktık sonunda motoru orda. Bu motoru bu gün içinde almam lazım ordan. kar hala yağıyor. yerler berbat. tahmini 1 kmlik yerden getiricem ama bayır vs. var nasıl yapıcam bi akıl verirmisiniz bana :pr:

Beni sakın yanlış anlama dostum ama kış mevsimindeyiz meteoroloji her zaman uyarı yapıyor havaların ne olacağı belli değil bence biraz daha sabret motorunu yatır evinin yanında çıkma dışarı.

Nasıl getireceğin konusunda da bence bir tane nakliye aracı tut küçük taşıttır. Fazla bir şey tutmaz diye düşünüyorum.

En yakın garaja koy... Yanına giderkende üzerini örtecek bir şeyler al yanına. Varsa ekstra kilit.

Yanlış anlaşılcak bişey yok dostum sağolasın ama nakliye işi zor biraz ya dayımlada konuştum köyden gelicek birazdan almaya gidicez biner üstüne getiririm falan diyo da yolun halini görmedi görünce onunda fikri değişicek garanti. orda dursun desem aklımdan çıkmıyo ki atsalar arabanın kasasına götürürler yani

üzerini zaten 2 gibi falan örttüm ama oradaki birilerine falan yalvar yakar biyere koymaya çalışıcam kilit olarak alarmlı disk kilidi var ufacık oynatsalar ötüyor oda

Yanlış anlaşılcak bişey yok dostum sağolasın ama nakliye işi zor biraz ya dayımlada konuştum köyden gelicek birazdan almaya gidicez biner üstüne getiririm falan diyo da yolun halini görmedi görünce onunda fikri değişicek garanti. orda dursun desem aklımdan çıkmıyo ki atsalar arabanın kasasına götürürler yani

üzerini zaten 2 gibi falan örttüm ama oradaki birilerine falan yalvar yakar biyere koymaya çalışıcam kilit olarak alarmlı disk kilidi var ufacık oynatsalar ötüyor oda

Lastiklere plastik cırtlardan (plastik klips) kalın olanlarından tak. En azından yere tutunmasına etki eder.

geçen hafta çarşamba günü bir köye gitmek için arkadaşla benzinlikte buluştuk oradan onun transitle köye gidecektik ben motosikleti benzinliğe kitledim bıraktım neyse köye gittik geldik bir baktım manisaya kar yağıyor motosikleti almaya gittim kar içinde tabi bırakılır mı üstündeki karları temizledim 3 km motosiklet sürdüm bu da böyle bir anımdır
bu bonus olsun :)

haberlerde kar diye ortalığı yıktılar kardeşim az tedbirli olun.
Kamyon kamyonet tarzı bir şeye yükle götür. olmadı dersane binası yada çevre esnaftan rica et dükkana sok bi gecelik

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günlük hava durumunu tahmin ederseniz sürpriz ile karşılaşmazsınız. www.windfinder.com

Eğer orda bırakmaya karar verirsen zaman geçmek bilmez, paranoya yapa yapa bi hal olursun. Plastik kelepçelerden al, jantın her dişinin arasına 2-3 tane koy. Yavaş yavaş süre süre git evine.

201232138_tn30_0.jpg

bolca bundan takıcaksın tekere. miss

hepinize çok teşekkür ediyorum, dayım geldi demin gittik motorun yanına bindi motorun üstüne yerler karlı falan ama bin arkama dedi bindim çok güzelde getirdi allaha şükür düşme tehlikesi bile yaşamadık.
bugün çıkardığım sonuç bu durumda 1.vites tın tın gitmek. o plastik şeylerden bulabilseydim öyle yapardımda bulamadım zaten akşam oldu heryer kapalı. 5-6 saattir motor orda beş dakka kafam başka yere gitmedi valla paranoyak olucaktım heralde. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar