Mimarca kullanıcısının son içeriği

1. M

Motosiklet Değiştirme Hakkında Fikirleriniz Lütfen

Arkadaşlar Merhaba, Ktm rc 250 motosikletim var.. Ama cc yükseltmek ve değiştirmek istiyorum.. Yeni almak istediğim motosiklette kesinlikle ABS olmak zorunda. CBR 650f düşünüyorum ama fiyatlar malum almış başını gitmiş durumda sıfırları için. Kawasaki Er6-f istiyordum fakat yedek parça ve...
  2. M

Mont Hakkında Tavsiye Lütfen (Revit Roamer)

Arkadaşlar Merhaba, Yurtdışından mont sipariş vermeyi planlıyorum.. Şuanda dainese'in file bir montunu kullanıyorum ve deri mont arayışı içerisindeydim. Genel olarak sade tercih ediyorum ve revit roamer modelini seçtim ama fikir ve önerilerinize açığım paylaşırsanız sevinirim. Kullanan...
  3. M

Tiger Egzoz Hakkında Sorularım Var

Arkadaşlar Merhaba, Ktm rc250 motorumun egzozunu degiştirmeyi düşünüyorum tiger tri780 almayı planlıyorum ama bir kaç konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. Bu egzozu aldığım zaman yanında susturucusu ve katalizatörü de geliyormu? Katalizatörün çevre faktörü dışında motorsiklete zarar ve...
  4. M

SATILIK - 2016 KTM RC 250 ABS

Arkadaşlar Merhaba, Motosikletimi satıyorum ilgilenen arkadaşlar iletişim kurarlarsa yardımcı olmaya çalışırım. Hatasız - Kusursuz - Tertemiz İlanı aşağıda bulabilirsiniz. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-sifir-ayarinda-hatasiz-kusursuz-abs-li-355197665/detay
  5. M

Beypazarı Gezisi İçin Tavsiyeleriniz Lütfen

Arkadaşlar Merhaba, Yarın Ankara Merkez Çıkışlı olarak beypazarı'na gitmeyi planlıyorum.. İlk uzun yolculuğum olucak.. Daha önce hiç Beypazarı'na gitmedim.. Giden arkadaşlardan gezmem - görmem ve önerdikleri yemek - çay-kahve noktaları varsa paylaşırlarsa sevinirim.. Motosiklet olarak RC250 ile...
  6. M

Motosiklet İle Gazlayarak Yanlama Nasıl Yapılır?

Merhaba Herkese, Bir konu hakkında fikir ve görüşlerinizi almak istiyorum. Trafikte bir kaç kere başıma geldi. Seyir halindeyken bol gazdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum hafiften yanlamaya başladığını hissettim. Motor hacmim 250cc.. Boş bir alanda pratik yaparak daha sonra başıma geldiğinde...
  7. M

Tek silindir 250 cc Ktm rc 250 icin egzoz tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, Soru baslıktaki gibi motorumun sesinin biraz daha duzgun cikmasini istiyorum.. Ama alt devirlerde yada sokak aralarinda insanlari rahatsiz etmek istemiyorum.. Tavsiye edebileceğiniz egzoz varmidir? Fikir ve önerilerinizi paylasirsaniz sevinirim..
  8. M

Yurtdışı Sipariş - Gümrük Olayları - Para İadesi Ve Sorunlar

Merhaba, Geçenlerde yurtdışından bir ürün sipariş vermiştim (165 Euro - Kargo dahil), ama satıcıya ısrarla özel kargo firmasıyla göndermemesini söylememe rağmen (Sipariş formunda ve paypal'dan da ödeme yaparken belirtmiştim.) TNT kargo ile gönderdiği için malum gümrükte takıldı ve kargo firması...
  9. M

Motosiklet Sürüş Pozisyonu ve Boyun Ağrısı

Merhaba, Yakın zamanda racing tarzında bir motosiklet aldım. Daha önceleri oturuş yönünden daha dik ve rahat tarzda motosikletler kullanmama rağmen racing oturuş pozisyonuna yabancı sayılırım. Çevremdeki kullanıcı ve kişilerinde yorumlarını alıyorum fakat daha bir sonuca ulaşamadım. Kısa yada...
  10. M

Trafik Tescil İşlemleri - 2016 Nisan

Arkadaşlar Merhaba, Ruhsat çıkarma sürecimi dün tamamlamış bulunmaktayım bugünde plaka basımını halledip çaktırcam inş. Bu süreci yaşayacak arkadaşlar için deneyimlerimi paylaşıyorum. Öncelikle Ben vekaletname ile bir yakınımın üzerine çıkarttım - sigorta ucuz olsun diye ama ikisi içinde...
  11. M

KTM RC serisi için branda tavsiyesi.

Arkadaşlar Merhaba, KTM Rc modeli için branda ihtiyacım var.. Branda alırken neye dikkat etmem gerekli ve RC serisi için hangi branda uygundur ölçü ebat olarak.. Bilgilendirirseniz çok sevinirim..
  12. M

Trafik Tescil İşlemleri (Sırasıyla)

Arkadaşlar Merhaba, Bugün trafik tescil işlemlerini halletmek için bayiden aldığım evraklarla şubeye gittim ama malesef bankonun işlem hacmi dolduğu için sıra alamadım yarın sabah erkenden gitmeyi düşünüyorum.. Hazır gitmişkende şöförler odasından dosyamıda aldım.. Sistem nasıl işliyor.. Sıra...
  13. M

Disk Kilidi Bulamamak (ABUS)

Merhaba, 2 gündür abus detecto 8077 alarmlı disk kilidini almaya niyetlendim. İnternetteki ilanların hepsi boş.. Hiç birinin elinde ürün yok ama internette malum sitelerde satış yapmaya çalışıyorlar.. Tanıdığı yada bildiği mağazada ürün olan yada Ankara için geçicide olsa disk kilidi...
  14. M

Ankara İçin Trafik Sigortası Teklifi Alabileceğim Yer Önerileri Lütfen..

Arkadaşlar Merhaba, Ankara için trafik sigortası alabileceğim yer ve firma önerileriniz varmıdır?
  15. M

Tanıdık Üzerine Sıfır Motosiklet Alıcam - Vekaletname Üzerine

Arkadaşlar Merhaba, Uzun zamandır beklediğim motosikletim çok şükür geldi ve şimdi plaka - ruhsat muhabbetleriyle uğraşıyorum.. Benim ikametgahım farklı bir şehirde olduğu için burdan plaka işlemlerini yapamıyorum o yüzden motosikleti tanıdığım üzerine alıcam. En azından yaşlı olduğu içinde...