Disk Kilidi Bulamamak (ABUS)

Merhaba,
2 gündür abus detecto 8077 alarmlı disk kilidini almaya niyetlendim. İnternetteki ilanların hepsi boş.. Hiç birinin elinde ürün yok ama internette malum sitelerde satış yapmaya çalışıyorlar.. Tanıdığı yada bildiği mağazada ürün olan yada Ankara için geçicide olsa disk kilidi bulabileceğim bir yerler varmıdır? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Ben kendiminkini motoplustan almıştım. internet sitelerindede mevcut diyor bir ara istersen

Fcmoto.de üzerinden sipariş verebilirsiniz en geç 2 haftada elinize ulaşır hemde çok daha uyguna geliyor.

Hocam yurtdışından alışveriş konusunda tedirginim açıkcası.. 2 ay önce bir ürün sipariş verdim 450 TL değerinde satıcı TNT kargo economy ile göndermiş. Gümrüğe takıldı 300 - 500 TL masraf çıkardılar yok ardinosu yok beklemesi vs.vs... (KDV'si hariç - onu ödemeyi kabul etmiştim başta.) Sonra satıcıdan ürünü geri iade almasını istedim ondan'da 200 euro geri kargolama bedeli istemişler.. Ürün tnt kargoda air mail değilde karayolu ile giriş yaptığı için online ticaret kapsamından falanda yararlanamıyorsunuz muhabettleri oldu.. Çok uğraştırdılar.. Öyle birşeyle tekrar karşılaşırmıyım diye korkuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar