Beypazarı Gezisi İçin Tavsiyeleriniz Lütfen

Arkadaşlar Merhaba,
Yarın Ankara Merkez Çıkışlı olarak beypazarı'na gitmeyi planlıyorum.. İlk uzun yolculuğum olucak.. Daha önce hiç Beypazarı'na gitmedim.. Giden arkadaşlardan gezmem - görmem ve önerdikleri yemek - çay-kahve noktaları varsa paylaşırlarsa sevinirim.. Motosiklet olarak RC250 ile gitmeyi planlıyorum çok fazla dağ - bayır ormanlık alana girme şansım yok..

Teşekkürler

Selam,

19 Mayıs tatilinde ailemle birlikte gitmiştim Beypazarı'na. Motosikletle gidemedim ama yollar genel olarak rahat, sıkıntısız gideceğine inanıyorum.

Beypazarı'na gelirsek, çok güzel bir yer. Yaşayan Müze, Hamam Müzesi gibi yerleri gezmeni öneririm. Geri kalan kısımları doğaçlama olarak gezebilirsin. Yemek için Değirmencioğlu diye bir yer vardı(ismi öyle kalmış aklımda), çarşının aşağıya inen kısmında solda arada kalıyor, iki üç dükkan birleştirilmiş, yemekleri çok lezizdi gitmeni öneririm. Esnaf diğer turistik yerlere göre çok daha sıcakkanlı. Eğer takı seven bir insansan, Beypazarı cennet gibi. Çok fazla gümüşçü var. Bir de taze Beypazarı kurusu almanı tavsiye edebilirim.

Benim gezim epey keyifliydi, umarım seninkisi de öyle olur.

Tekerin düz bassın.

Saygılar,

Tim

Eyv. Hocam tşkler fikir ve görüşlerinizi paylaştığınız için..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar