Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
R25 alacağım kendime güveniyorum fakat düştüğümde sadece motora zarar gelsin istiyorum hepimizin canı kıymetlidir. kimse istemez zarar görmek. Bu yüzden 180 km hızla bile düştüğümde beni koruyacak orta yollu orta fiyatlı bi kask arıyorum. Marka model verir misiniz ?
2 hafta içinde r25 alacağım lastik konusunda endişelerim var. Kimisi iyi kimisi iyi değil değiştir diyor. Sizce ne yapmam gerekli. Alırsam michelin alacağım.
Arkadaşlar ben yzf r125 kullanıcısıyım yaza doğru yani mart nisan aylarında r25 düşünüyorum. Aslında basit gibi görünse de güçler iki katına çıkıyor nerdeyse . Doğru bir seçim yapmış olur muyum yoksa r25e geçmeden alternatiflerimi artırmalı mıyım ?
Malum bisikleti düşmeden öğrenmedik düşe kalka öğrendik. Motosiklette de hepimiz aynı mıyız ufak tefek düşmelerle mi öğrendik veya daha ciddisini geçirdiniz mi ?
Önümüzdeki günlerde bulunduğum ildeki hava durumları iyi gözüküyor 10 dereceye kadar çıkacak . Viraja yatmayı özledim fakat lastik iyice ısınır mı bilmiyorum korkuyorum. Tecrübeli arkadaşlardan yorumlarını alabilir miyim ?
Öğrenciyim maddi anlamda fazla güçlü değilim. Kız arkadaşım var(artçı) onunla birlikte yzf 125 ile geziyoruz fakat korkuyoruz allah korusun ...
2 kişi toplamda 1000 lirayı geçmeyecek hem kışın hem yazın kullanabileceğimiz mont markası veya direk link gönderme şansınız var mı . Daha önceki...
Havalar kötü olsada eskişehirin havası değişik havalar iyiye gidiyor. Eskişehirli kardeşlerim abilerim tanışıp motosikletlerle gezelim mi ? Bugün için değil sadece ileriki günler için.
Motosikletim yzf r125