meystuna kullanıcısının son içeriği

1. M

Bajaj pulsar rs200 kulanan veya test eden arkadaşlar ?

Motosiklet almayı düşünüyorum, ABS özelliğinden ötürü diğer racinglere göre avantajlı buldum. Sizin öneri ve görüşleriniz neler ?
  2. M

Motorumu bahçeye geri geri sokarken devirdim ?

KOMPLE GRENAJI MI DEĞİŞTİREYİM BUNU YAPABİLECEK BİR USTA BULABİLİR MİYİM. YAŞAYANLAR VARMI BÖYLE BİR DURUM ?
  3. M

Eskişehirli motorlu kardeşler/abilerim tanışalım gezelim şehirler arası yol yapalım ?

Eskişehrir'de yaşıyorum her hangi bir motosiklet grubuna dahil değilim sizde yalnız takılıyorsanız beraber gezelim ?
  4. M

Yeni 2016 yzf r25 için bilgisi olan ? ?

Abs olacak mı ve farklılıklar neler olacak bir bilgisi olan var mı ? Kaporamı verdim gfelecek motor
  5. M

Kask önerilerinizi alabilir miyim ?

R25 alacağım kendime güveniyorum fakat düştüğümde sadece motora zarar gelsin istiyorum hepimizin canı kıymetlidir. kimse istemez zarar görmek. Bu yüzden 180 km hızla bile düştüğümde beni koruyacak orta yollu orta fiyatlı bi kask arıyorum. Marka model verir misiniz ?
  6. M

R25 alacağım lastikleri alır almaz değiştirmeli miyim ?

2 hafta içinde r25 alacağım lastik konusunda endişelerim var. Kimisi iyi kimisi iyi değil değiştir diyor. Sizce ne yapmam gerekli. Alırsam michelin alacağım.
  7. M

Bilinçli olmamız için tecrübeli abilerimizden yorum ? KAZA ANINDA İLK NE YAPMALIYIZ ?

Allah korusun! kanamalı/ciddi sağlık sorunu olmadan yaptığımız kazalarda ilk yapmamız gereken nedir nelerdir ?
  8. M

Yamaha r125'ten r25 e geçiş ?

Arkadaşlar ben yzf r125 kullanıcısıyım yaza doğru yani mart nisan aylarında r25 düşünüyorum. Aslında basit gibi görünse de güçler iki katına çıkıyor nerdeyse . Doğru bir seçim yapmış olur muyum yoksa r25e geçmeden alternatiflerimi artırmalı mıyım ?
  9. M

Motosikletle hiç kaza geçirdiniz mi (Ciddi yada Ciddi olmayan)

Malum bisikleti düşmeden öğrenmedik düşe kalka öğrendik. Motosiklette de hepimiz aynı mıyız ufak tefek düşmelerle mi öğrendik veya daha ciddisini geçirdiniz mi ?
  10. M

Yeni 2016 yzf r25 için bilgisi olan ?

Absli mi olacak ? Renk seçenekleri genişleyecek mi (mavi-beyaz, siyah- kırmızı)... ne gibi değişiklikler olacak ?
  11. M

Soğuk zeminde lastik ısınır mı soğuk kuru zeminde viraja yatılır mı ?

Önümüzdeki günlerde bulunduğum ildeki hava durumları iyi gözüküyor 10 dereceye kadar çıkacak . Viraja yatmayı özledim fakat lastik iyice ısınır mı bilmiyorum korkuyorum. Tecrübeli arkadaşlardan yorumlarını alabilir miyim ?
  12. M

r125ten sonra r6 ya binilir mi ?

r125 kullanıcısıyım r25 almak yerine direk r6 düşündüm bir an doğru bir düşünce midir bu. r125 oturuşu ve duruşu yönüyle r6 gibi. R25e binmeli miyim ?
  13. M

4 mevsim mont önerisi

Öğrenciyim maddi anlamda fazla güçlü değilim. Kız arkadaşım var(artçı) onunla birlikte yzf 125 ile geziyoruz fakat korkuyoruz allah korusun ... 2 kişi toplamda 1000 lirayı geçmeyecek hem kışın hem yazın kullanabileceğimiz mont markası veya direk link gönderme şansınız var mı . Daha önceki...
  14. M

Eskişehirli motorlu kardeşlerim tanışalım gezelim şehirler arası yol yapalım ?

Havalar kötü olsada eskişehirin havası değişik havalar iyiye gidiyor. Eskişehirli kardeşlerim abilerim tanışıp motosikletlerle gezelim mi ? Bugün için değil sadece ileriki günler için. Motosikletim yzf r125
  15. M

debriyajım kırıldı neyle yapıştırmalıyım idare edene kadar ?

motosiklette yattım ve debriyajım kırıldı bunu ne ile tutturmalıyım kısa sğreliğine servise götürene kadar ? derby tutar mı ?

Yeni mesajlar