Yeni 2016 yzf r25 için bilgisi olan ? ?

Abs olacak mı ve farklılıklar neler olacak bir bilgisi olan var mı ? Kaporamı verdim gfelecek motor

aynı, abs siz.
sadece nisan mayıs ayı gibi kırmızı rengi gelecek.
ben de 2016 kasa bekliyorum kapora verdim, bilgi sağlam :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Farkı tabikide zamı.

Kırmızı olanın farkı %5 daha hızlı olması. Kırmızı bir motor her zaman daha hızlıdır :)

arkadaşlar benim fuardan ve katologlardan öğrendiğim mavi renginin stikerları farklı olması, gri renginin ve kırmızı beyaz renk seçeneğinin de geleceği yönündeydi. Fakat malum sitede 2016 model satışta R25'ler maviler eskilerle aynı stiker yapısı var anlayamadım.Bilgisi olan var mı ?

bende bir değişiklik olmayacağını duydum. ancak seneye abs zorunlu olacakmış. bu durumda bu kadar para ödediğimiz motosikletler ne olacak? tamam bu gün zevk için biniyoruz ama yarın değiştirmek istersek satarken sizce soru yaşarmıyız?

2016 R25 iyidir hojdur ama banana! Gırmızı rengi gelüyür, iyidir hojdur ama banana! :)

Şaka bir yana, çıktığı günden beri motorda hiçbir değişiklik olmadı, sadece 2016'da kırmızı rengi de gelecek.
Yani en büyük farkı fiyatı!

DKN

bende bir değişiklik olmayacağını duydum. ancak seneye abs zorunlu olacakmış. bu durumda bu kadar para ödediğimiz motosikletler ne olacak? tamam bu gün zevk için biniyoruz ama yarın değiştirmek istersek satarken sizce soru yaşarmıyız?

altın alma yamaha al derler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar