Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elin az biraz yatkınsa polyesterleyebilirsin oto boyocılardan elyaf alıp 3 karışım polyester sıvılarını , kırık yeri zımpara ile temizle elyafı ser küçük boya fırçası ile elyafı karışımla yapıştır , fiber macunu ile de kuruduktan sonra macunla işlem tamam , maximum maliyeti 40 tl ...
bu işin ehli insanlar kusursuz gibi yaparlar hatta çevrende böyle insanlar yok ise sök grenajı sanayide herhangi bir tamponcuda bu işi yapar uygun yollu
Bir de Sefaköy'de bir usta vardı hatta forumdan birisi X-Max karenajlarını tamir ettirmişti ama hatırlayamadım ismini.
Eskişehirden kargo ile karenajı söküp gönderebilirsiniz veya bir haftasonu motora atlayıp getirip bırakabilirsiniz. Geçmiş olsun, bu yüzden motosikletlerdeki plastik olayından hoşlanmıyorum. Ne kadar az o kadar iyi. Ama süratlenme için hafif araç gerektiğinden şimdilik çok çare yok.
parçası kırılmış dogru mu goruyorum? kırılan parça duruyor mu onu tam olmasada yapıp macunla duzeltirler üstünden güzel boya yapılır biraz stcikere gelmiş sanki okdr da sorun olmaz sanırım belli olmaz..