Motorumu bahçeye geri geri sokarken devirdim ?

VajWYn.jpg

KOMPLE GRENAJI MI DEĞİŞTİREYİM BUNU YAPABİLECEK BİR USTA BULABİLİR MİYİM. YAŞAYANLAR VARMI BÖYLE BİR DURUM ?

Merhaba,
Sanırım yüzülmüş, rahatsız etmiyorsan kalsın öyle :mrgreen:

Elin az biraz yatkınsa polyesterleyebilirsin oto boyocılardan elyaf alıp 3 karışım polyester sıvılarını , kırık yeri zımpara ile temizle elyafı ser küçük boya fırçası ile elyafı karışımla yapıştır , fiber macunu ile de kuruduktan sonra macunla işlem tamam , maximum maliyeti 40 tl :) ...

Sürüşe etki etmeyen hasarları yaptırmakta acele etmemeni tavsiye ediyorum, çünkü yaptırdıktan kısa zaman sonra yine aynı yere zarar gelebiliyor :)

bu işin ehli insanlar kusursuz gibi yaparlar hatta çevrende böyle insanlar yok ise sök grenajı sanayide herhangi bir tamponcuda bu işi yapar uygun yollu

İstanbul'da karenaj tamiri için tavsiye edebileceğim bir yer var: http://www.motosikletboyacisi.com/

Bir de Sefaköy'de bir usta vardı hatta forumdan birisi X-Max karenajlarını tamir ettirmişti ama hatırlayamadım ismini.

Eskişehirden kargo ile karenajı söküp gönderebilirsiniz veya bir haftasonu motora atlayıp getirip bırakabilirsiniz. Geçmiş olsun, bu yüzden motosikletlerdeki plastik olayından hoşlanmıyorum. Ne kadar az o kadar iyi. Ama süratlenme için hafif araç gerektiğinden şimdilik çok çare yok.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
japonla tık tık bitti

parçası kırılmış dogru mu goruyorum? kırılan parça duruyor mu onu tam olmasada yapıp macunla duzeltirler üstünden güzel boya yapılır biraz stcikere gelmiş sanki okdr da sorun olmaz sanırım belli olmaz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar