Metela kullanıcısının son içeriği

1. Metela

Benim de içinde bulunduğum kötü bir trafik huyu

Maalesef ben de ara ara yapıyorum ve kesinlikle sürücüler de bana küfür ediyordur, onları yadsıyamam, yaş itibari ile artık azaltsam da bazen sol şeridi işgal edip orta şeritteki araba ile yan yana istif bozmayanlara da katlanamıyorum, sol şerit bekleme şeridi değildir ama E5 de kime...
  2. Metela

Osmo action 5

Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum yanında mic mini de kullanıyorum çok başarılı bir kamera, bir çok inceleme var detaya girmiyorum. Kendi hafızası da olması çok iyi ayrıca çekim kalitesi üst düzey, 512 gb bir kart alırsanız saatlerce çekim yaparsınız, sadece tavsiyem 3 lü pil olanı almanız hub da...
  3. Metela

yeni vergi yeni fiyatlar

2025 motosiklet satışlarını çekirdeğimi aldım izleyeceğim.
  4. Metela

Motorumuzda daima taşımamız gereken alet - edevatlar nelerdir?

Yağmurluk, mikrofiber bez, biraz cırt, patlak tutsun diye vida veya lastik tamir seti, cırcırlı takım ve şarjlı pompa .
  5. Metela

Motosikleti bırakmak kararı

Hayatın evreleri var zaman zaman bu evreler de insanın değişikliğe de ihtiyacı var, kendimden bahsedersem tek motor sahibi biri olarak motor büyüse de İstanbul trafiğinde yaz kış büyük motorla gayet keyif alarak gezdim, şehir dışı da yaptım hatta sizin tracer'lı yurtdışını da Bulgar'a giderek...
  6. Metela

Büyük motorlar ile dar alanda manevra nasıl yapılır

Motorun ağırlığına takılma, düşün ki amerika'da polis motorlarını ki dev gibiler, 300 kilodan fazla, kadınlar da dar dönüşlerde kullanabiliyor, motor hareket ettiği anda artık ağırlık ortadan kalkar yani yapacağın gaz debriyaj ve arka fren ile birlikte bakış, kafanı zorla abartılı bir şekilde...
  7. Metela

Yamaha Yamaha Tracer 9 GT PLUS GT+

KONUYU MODELLER KISMINDA AÇMAYA ÇALIŞTIM ANCAK EKLEMEDİĞİ İÇİN BURAYA AÇTIM. MODERATÖR ARKADAŞLAR UMARIM BU KONUYLA İLGİLENİR. Forumda 9 gt başlığı var ancak Gt+ veta Gt Plus başlığı olmadığı için açma gereksinimi duydum. Sonuçta Tracer modelinin zirvesi. 1 hafta önce 2023 modelinin sahibi...
  8. Metela

1 Şubat 2023 itibari ile Kadıköy motosiklet kaldırım park yasağı

100 Oktan'da sağolsun Alişan bu konuyu açmış iyi etmiş. Belediye önce yasaklamış, şimdi sorun yaratıp mı çözüm bulacak? Bu şekilde mi iyi ve akıllıca uygulama yaptıklarını sanıyorlar? Tabi ki yetkili biri cevap vermez, çünkü daha önce de yaşadık. Yine de iyi niyetli olmak istiyorum, şov değildir...
  9. Metela

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

Düşmüştü gittim yeni plaka çıkarttım, çünkü ne olur ne olmaz demek durumundayız, böyle bir ülkede düşen plakayı kötü amaçla kullanacak çok kişi ve ihtimal var, aklınız kalmasın yenisini çıkartın, sonrada plakalığa benim yaptığım gibi silikon ile yapıştırın. Geçmiş olsun.
  10. Metela

Aegis Rider HUD Yapay Zeka Desteğine Sahip Kask

Motosiklet sürücülerinin güvenliğini artırmaya odaklanan yeni bir kask geliştirildi. Yapay zeka desteğine sahip olan Aegis Rider HUD isimli kask, yoldaki tüm engelleri gösterebiliyor. Ayrıca sürücüler, oluşturulan güvenli güzergah çizgisini takip ederek virajları sorunsuz bir şekilde...
  11. Metela

2021 Eylül ayı Yamaha fiyat listesi

Klasik güncellemeler. İnsanın içini en çok acıtan motosiklet mantığında 250'lik çok da matah olmayan bir scooter'ın 67 bin TL olması, gelişmiş ülkelerde terlik niyetine alınacak bir motor için neredeyse 20 asgari ücretten fazla para verilmesi, sözün bittiği noktadayız, 2013'de üstüne tüm...
  12. Metela

Mete Gazoz tokyo 2020 olimpiyatlarında ilk altın madalyamızı kazandırdı

Tarihimizde ilk defa okçulukta altın madalya kazandık. Çok mütevazi bir o kadar da hırslı Mete Gazoz bize bu mutluluğu yaşattı, umarım diğer spor dallarında da bu olimpiyatta başarılarımız olur, eminim hepsi çok çalışıyor, bronz madalya alan sporcularımızı da ya da alamayan ama emek veren her...
  13. Metela

Musilaj, deniz salyası hepimizin başına bela, Marmara denizi ölüyor!

Önce hemen size kısa bir tanım paylaşıyım: Müsilaj nedir? Müsilaj, hemen hemen tüm bitkiler ve bazı mikroorganizmalar tarafından üretilen kalın, yapışkan bir maddedir. Müsilaj, biyolojik ve kimyasal birçok koşulun bir araya gelmesiyle oluşuyor. Bu yapının oluşabilmesi için suyun çok sıcak ve...
  14. Metela

Zafer hocanın yayınladığı sarsıcı video.

Bugün yayınlanan bir video gerçekten beni etkiledi. Tabi bunu doğrudan bu zamana bağlamamak lazım ancak ramazan ayında da bu tip vakalar daha sık olabiliyor, bu kişi oruç mu ya da bir şeye yetişiyor mu bilemem ama hiç bir bahanesi olamaz, kanun tanımazlık, psikopatlık, insan hayatını tehlikeye...
  15. Metela

Lastik temizleme konusu yine yeniden...

Biliyorum bu konu forumda ara ara açılıyor ancak her zaman yeni ürünler de geliyor olabilir veya yeni yöntemler de bulunmuş olabilir. Benim motosikletin lastiği artık kahverengi gibi oldu, şimdiye kadar lastiğe asla bir şey sürmedim, şu an ilk senesi bile dolmadı ama görüntüsünü hiç...

Yeni mesajlar