- Motosikleti
- Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
- Konu Yazar
100 Oktan'da sağolsun Alişan bu konuyu açmış iyi etmiş. Belediye önce yasaklamış, şimdi sorun yaratıp mı çözüm bulacak? Bu şekilde mi iyi ve akıllıca uygulama yaptıklarını sanıyorlar? Tabi ki yetkili biri cevap vermez, çünkü daha önce de yaşadık. Yine de iyi niyetli olmak istiyorum, şov değildir umarım diyorum, umarım bu yaptıklarındaki kocaman eksikliği yani motorların park edeceği bir alan konusunu düşünürler.
Benim bildiğim araçlara trafik ceza keser, belediye ya da zabıtanın böyle bir yetkisi yok, yanlışım varsa düzeltsinler, eğer belediye kesemezse kadıköy dışında kaldırımdaki motorlara ceza kesilmiyorsa veya bununla ilgili bir kanun yoksa, o zaman o cezalar ödenmez, boşuna sıkıntı olur, kanun varsa o zaman kadıköy dışında da uygulanmak zorunda!
Benim bildiğim araçlara trafik ceza keser, belediye ya da zabıtanın böyle bir yetkisi yok, yanlışım varsa düzeltsinler, eğer belediye kesemezse kadıköy dışında kaldırımdaki motorlara ceza kesilmiyorsa veya bununla ilgili bir kanun yoksa, o zaman o cezalar ödenmez, boşuna sıkıntı olur, kanun varsa o zaman kadıköy dışında da uygulanmak zorunda!