Mertcan00 kullanıcısının son içeriği

1. M

Te250i v exc 250 tpi

İkisi de bir nevi aynı motor herhalde bi süspansiyon farkı var siz hangisini önerirsiniz ? Husky mi Ktm mi ? *bildiğim kadarı ile husky ler yarı six days ktm ler gibi bir şey
  2. M

Repsol ve Honda

Merhabalar, Bir süre motosiklet dünyasını tskip edemedim ve bugün Honda'nın sitesini gezdiğimde artık hiçbir motorunda Repsol boyaması olmadığını gördüm bir sebebi var mı ?
  3. M

Aprilia kullanıcılaeı burada mı ?

Merhaba, cidden de aprilia kullanıcıları küçük bir parçada bile aylarca beklediği oluyor mu ? Çünkü çok daha güzel motoru yamaha'ya falan göre ama kime sorsam Apeilia daha güzel fakat servisi daha zor falan diyorlar istanbul'da oturan biri için ne kadar sıkıntı olabilir ki bir bilginiz var mı ...
  4. M

MT vs DUKE

Sizce yamaha mt 125 mi daha iyi yok sa ktm duke 125 mi ? Hızlanma, Servis, Görünüm, Dayanıklılık vs...
  5. M

Hangisini tercih ederdiniz (ekipman)

Siz olsanız hangisin tercih ederdiniz 1.Shoei ya da arai bir kask ile dizlik, bileklik ve eldiven mi ? 2.alpinestar mont ve pantalon un yanında eldiven ve nolan n86 mı ? 2 seçeneğinde iyi yanları var benim için 1. Sinde atıyorum ben okula giderken bunları giyeceğim o pantalon ve montu ne...
  6. M

akıllıca olmuş :D

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2015-model-1700-km-de-297145698/detay ilanda ki motor görünüm olarak çok hoşuma gitmişti sticker falan egzoz sonradan bir ley fark ettim adam iyi yapmış gören öyle sanabilir sizce ne bakalım kimler fark edebilecek :D
  7. M

Honda servisleri

Merhaba istanbulda hiç mi adam akıllı çalışan bir Honda servisi yok ya son zamanlarda servisler hakkında duyduklarım hiç iç açıcı değil cbr 125r düşünüyordum soğudum cidden resmen :pale: sizin bildiğiniz adam akıllı servis var mı Ayrıca yağ değişimi , yağ-hava filtre değişimlerini ben yapsam...
  8. M

Motor aldıktan sonra çıkan ücretler

bir çok kez eski konuları araştırdım ama şimdi haziranda ki indirimleri var sayarsak 2.el atıyorum 10.000 tlye aldığım Aprilia rs4 125 4T e veya yamaha yzf r125 e ne kadar masraf çıkar artı olarak ve bunlar mesela ne masrafı olur sigorta atıyorum 300 desek 10.300 oldu başla neler öderim
  9. M

2.el mt 125 fiyatları

Merhaba başlangıç için yzf r125 gibi racing bir motor alıp o kadar yavaş hızlarda sırt ağrısı yaşamak istemiyorum artık vaz geçtim ayrıca artık nakedlar çok hoşuma gitmeye başladı duke 125 ile mt 125 arasında kaldım fakat :/ mt 125 neden bu kadar pahalı 2.el 10 bin küsür civarı hep sizce ne...
  10. M

Motora benzin göstergesi ekletme

Merhaba size bir şey sormak istiyorum biliyorsunuzdur belki Aprilia rs4 125 de benzin göstergesi yok sadece belli bir yerden sonra bir benzin sembolü var o yanıyor bence çok kötü bir eksiklik olmuş acaba ben alsam motoru ekletebilir miyim ? Bir gösterge ve samandıra ile yaparsın diyenler olmuş...
  11. M

Bugün motogp

Merhaba bugün ispanya'da olucak Motogp'yi nereden izleyebiliriz ?
  12. M

Sıkıştıran kamyon

Az önce yolda ki bir kamyon sürücü sürdüğüne güvenip etrafında ki motorcuları sıkıştırıyordu en son bir yunus geldi onuda sıkıştırdı birde hunharca gülüyor yanında ki arkadaşına bak bak gibi seyler diyordu yunus ileri gecti adam yunusun sırtında ki polis i gorunce o akılla kaçmaya çalıştı soldan...
  13. M

Son karar yamaha yzf r125 mi ? Aprilia rs4 125 mi ?

Evet bir çok kez karar değiştirdim kararsız kaldım yüzdüm yüzdüm kuyuya geldim alacağım son 2 model bunlar kaldı şimdi size son kez hangi motor diye sormak istiyorum aprilia mı yamaha mı ? Şunu belirteyim bu modeli 2 zamanlı değil rs4 125 olan model yani 4 zamanlı şimdi 2 modelde hoş ama aprilia...
  14. M

Aprilia ve derbi 125cc'de

Merhaba ilk 125cc konusu açtığımda bana ilk gelen öneriler aprilia rs 125 ve derbi gpr 125 ikiside 2 zamanlı müthiş motorlar fakat aprilia'nın bu rs 125 yani 2 zamanlıları 2009 dan kalma var bitek sıfırı sadece rs4 125 yani 4 zamanlıları var ama intte bakıncada onun yedek parçasını bulamadım ilk...
  15. M

A1 ehliyeti ile a2'lik motor

A1 ehliyeti ile a2 lik bir motor(250) kullanırken yakalanırsak ya da kaza geçirirsek hafif ne olur ? Mesela polis ehliyet dedi uzattık a1 hemen anlar mı ?

Yeni mesajlar