Bugün motogp

2016 İspanya MotoGP 24 Nisan 2016 Pazar günü, Türkiye saati ile 15.00′de başlayacak. Moto GP yarışı Türkiye’de DSMART’tan naklen şifreli yayınlanacak.
Yarışı naklen yayınlayacak yabancı kanallar;
5 SPORT /5 PLUS/ 5 LIVE, Autoplus , Autoplus Russia, BeIN Sports, BT Sport, Canale 8, Channel ONE, Cytavision, DigiSport, ESPN+, Eurosport, Eurosport 2, Eurosport France, Eurosport France & Eurosport 2, Eurosport Germany, Fanda, Fox Sports Australia, G+, Globosat / Sport TV, Guangdong TV, ITV4, Kujtesa SPORT , LeTV, Movistar MotoGP, NOS, NT1, NTV Japan, OTE Sport, Polsat, Pop Plus, POP PLUS, RCN HD2, RDS, RSI, RTBF, RTS, Servus TV, SKY Italy, SKY NZ, Sport TV, SportKlub, SRF, SuperSport, Tele5, Ten Sports, Trans7, TV Plus, TV3, Viasat Motor, WSTV

2016 İspanya MotoGP 24 Nisan 2016 Pazar günü, Türkiye saati ile 15.00′de başlayacak. Moto GP yarışı Türkiye’de DSMART’tan naklen şifreli yayınlanacak.
5 SPORT /5 PLUS/ 5 LIVE, Autoplus , Autoplus Russia, BeIN Sports, BT Sport, Canale 8, Channel ONE, Cytavision, DigiSport, ESPN+, Eurosport, Eurosport 2, Eurosport France, Eurosport France & Eurosport 2, Eurosport Germany, Fanda, Fox Sports Australia, G+, Globosat / Sport TV, Guangdong TV, ITV4, Kujtesa SPORT , LeTV, Movistar MotoGP, NOS, NT1, NTV Japan, OTE Sport, Polsat, Pop Plus, POP PLUS, RCN HD2, RDS, RSI, RTBF, RTS, Servus TV, SKY Italy, SKY NZ, Sport TV, SportKlub, SRF, SuperSport, Tele5, Ten Sports, Trans7, TV Plus, TV3, Viasat Motor, WSTV
Digitürk kullanıcısıyız :( internetten bulmam gerek...

Abi ben de baktım bu kanallara ama canlı yayın bulamadım. Link falan bulursan atsr

Hallettim oldu çok teşekkürler :) şu an movistar motogp kanalını izliyorum önerdiğiniz kanal var mı izlemek için ? :))

Rica ederim. :)

Özellikle önerebileceğim bir kanal yok, genelde kanal üzerinden değil etkinlik üzerinden izliyorum ben. Yarış varken yarışı açıyorum, maç varken maçı açıyorum, zamanımda az olduğu için hangi kanalda denk gelirse orada izleyip kapatıyorum ama sürekli izlenmek istenirse kanalları gezerek kendine göre seçebilirsin, çoğu bütün gün yayın yapıyor, sürekli daha düşük klasmandaki yarışlar, eski yarışlar, eski maçlar, tartışmalar, röportajlar vb. oluyor.

Ya ben tabletten izlicem de Eurosport u açtım bekliyorum ama sadece reklam var hala. Nasıl yaptığınızı anlatır mısınız.

Tabletten AceStream kullanımı hakkında bir fikrim yok, tabletim olmadığından da kendim hiç denemedim maalesef. Ama AceStream güncel ve popüler bir program, tabletteki işletim sistemine (iOS & Android) uygun bir çözümü olabilir, biraz araştırman ve denemen gerekiyor.

Hallettim oldu çok teşekkürler :) şu an movistar motogp kanalını izliyorum önerdiğiniz kanal var mı izlemek için ? :))

Link'i paylaşır mısın? Ace Player'ı kurdum ama çalışan link bulamadım. Ya da çalışan linkler nasıl bulunuyor, bilen varsa yardımcı olsun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar