Sıkıştıran kamyon

Az önce yolda ki bir kamyon sürücü sürdüğüne güvenip etrafında ki motorcuları sıkıştırıyordu en son bir yunus geldi onuda sıkıştırdı birde hunharca gülüyor yanında ki arkadaşına bak bak gibi seyler diyordu yunus ileri gecti adam yunusun sırtında ki polis i gorunce o akılla kaçmaya çalıştı soldan kaçamadı durdurfu yunus bir guzel ceza yazmıstır umarım oturduğum yerde stressten terledim o motorcular sıkıştırıldıkça boylelerinin ehliyeti alınmalı keşke aklıma gelseydide video çekseydim

Motosikleti
600RR
bugün bende okula giderken bayan bir msx sürücüsü gördüm kamyonet bayağı sıkıştırdı,hayvan herif

eğer kırmızı montlu ise yani yunus ise polis , o polis ceza yazamaz çünkü yunuslar asayiş şubeye bağlı motorize polistir. Sarı montlu ise onlara şahin deniyor onlar motorize trafik polisidir onlar ceza yazar.

Merhaba,

Bazı araçları gördüğünde sürücü olarak zaten daha dikkat etmem gerektiğini düşünürüm.. Dolmuş,kamyon,tır,,taksi,otobüs gibi araçlar..
Kendini durduk yerde riske etmeye gerek yok tabi.

Kazasız belasız

eğer kırmızı montlu ise yani yunus ise polis , o polis ceza yazamaz çünkü yunuslar asayiş şubeye bağlı motorize polistir. Sarı montlu ise onlara şahin deniyor onlar motorize trafik polisidir onlar ceza yazar.

Yanılmıyorsam yakın zamanda bir düzenlemeyle normal polise de trafik cezası yazma yetkisi verildi.

Sarıydı sayenizde öğrenmiş oldum teşekkürler

tarihi_yolsuzluk--auh4n0xi.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar