- Konu Yazar
Merhaba ilk 125cc konusu açtığımda bana ilk gelen öneriler aprilia rs 125 ve derbi gpr 125 ikiside 2 zamanlı müthiş motorlar fakat aprilia'nın bu rs 125 yani 2 zamanlıları 2009 dan kalma var bitek sıfırı sadece rs4 125 yani 4 zamanlıları var ama intte bakıncada onun yedek parçasını bulamadım ilk zamanlar bu motorlar çirkin geliyordu ama şimdi çok hoş geliyorlar gözüme derbi piyasası hakkında pek bir bilgim yok siz bana ne önerirsiniz ? Bu iki motoruda çok sevdim cıbır 125 de alırdım ama o tek farı hiç hoş durmuyor yzf r125dede oturuşdan şikayetçi millet birde yedek parçası pahalı ktm rc 125 e zaten yorum yok 2.eli yok sıfırı 14.000 tl falan herhalde yedek parça olayıda :queen: neyse eğer bulabilirsem bir kaç ay sonra 6 ayı geçmez alacağım motoru özellikle şu aprilia ve derbide çok gözüm var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------
Yani özellikle aprilia herkes uzak durum diyor yedek parça diye bir olay yokmuş resmen piyasada olmadı amazondan sipariş ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------
Yani özellikle aprilia herkes uzak durum diyor yedek parça diye bir olay yokmuş resmen piyasada olmadı amazondan sipariş ederim