mehmetelmas kullanıcısının son içeriği

1. mehmetelmas

500cc

Arkadaşalr merhaba, 500cc nacked bir motosiklet almak istiyorum. Cbf 500 tercihimdir. Sahibinden sitesindeki fiyatlar çok uçuk geldi. Motosiklet ikinciel piyasası uçmuş durumda. Kış bile bitmedi ve fiyatlar beni çok şaşırttı. İkinciel araba piyasası bile bu kadar uçuk değil. Motosiklet...
  2. mehmetelmas

İstanbul - Çanakkale

Arkadaşlar merhaba, İstanbuldan Çanakkaleye motosikletle digeceğim. Forumda bulamadım konu açayim dedim. Bilen arkadaşlar varsa İstanbuldan Çanakkaleye giderken nerelerden geçmeliyim? nereleri görmeliyim? Sahil yolumu daha zevkli olur yoksa direk ana yoldanmı gitmeliyim? Yardımcı olursanız...
  3. mehmetelmas

XCITING 500 alsam sizce CBF500 ve GS500 almadığıma pişman olurmuyum :)

Arkadaşlar 500cc vitesli bir motorsiklet ararken XCITING 500 ilgilimi çekti! XCITING 500 biraz ağır ama performans testlerinde başarılı sonuçlar veriyor ve tek silindir(Bu da muhtemelen yakıtta tararruf sağlayacak). 170km hız yaptığı söyleniyor. Fren sistemi, denge, titreşim, yakıt, Artçı...
  4. mehmetelmas

Activ 125 zıplıyor

Arkadaşlar Activ125rs satın aldım. İlk defa cup kullanıyorum ve sormak istediğim bazı sorular var. 1- Gazı kestiğimde sert bir şekilde motor freni yapıyor özellikle 1 ve 2. viteslerde. Gazı azda olsa açtığımda aniden motor şahlanıyor. Ve farkediyorumki debriyaj zarar görüyor çünkü garip sesler...
  5. mehmetelmas

Mondial 150 ZC Fiyat araştırması!

Arkadaşlar merhaba, Motorumu alalı 2 ay olmak üzere henüz 1500 km'de ufak bir kaza geçirdim. Yan tarafı biraz çizildi ve çizilen yerin yenisini aldım. Maşada da yamulma varmış biraz onunda yenisini aldım şu anda serviste. Bunların dışında hiçbir sorunu yok. 500 km boyunca 40 km hızı geçmedim...
  6. mehmetelmas

Mondial 100 UKH ile 150 ZC değiştirmelimiyim?

Arkadaşlar 2 aylık 150 ZC kullanıcısıyım. Geçenlerde Mondial 100 UKH kullandım çekişi ve kullanımını çok beğendim. Tam test edemedim o yüzden sizlere sorayim istedim. Performansı dahamı iyidir? Çukurlarda 150 ZC ye göre dahamı az etkilenir? Yakıtı dahamı azdır? Şimdiden sağolun...
  7. mehmetelmas

Mondial 150 ZC SÜSPANSİYON PROBLEMİ

Arkadaşlar herkese merhaba, İlk defa motor sahibi olduğum için motorsiklet forumuna üye olma ihtiyacı duydum. İnternette en aktif forumlardan birisi burası galiba. Beğendimde açıkçası. Şimdi ilk problemime gelelim :) 150 zc sahibiyim ve alalı 2 ay falan olacak. Henüz 60 km hızı geçmedim...

Yeni mesajlar