500cc

Arkadaşalr merhaba, 500cc nacked bir motosiklet almak istiyorum. Cbf 500 tercihimdir.

Sahibinden sitesindeki fiyatlar çok uçuk geldi. Motosiklet ikinciel piyasası uçmuş durumda. Kış bile bitmedi ve fiyatlar beni çok şaşırttı. İkinciel araba piyasası bile bu kadar uçuk değil. Motosiklet ikinciel piyasası araba piyasasından da düşük olmalı çünkü motosikletler hem daha masraflı hemde hemde daha çabuk yıpranıyor. Neyse bu kadar sitem yeter umarım bu piyasayı arttıranlar biraz daha vicdanlı olurlar.

öle bi söledinki sahibinden.com sanki tek başına galeriymiş gibi..motor sahipleri az yazıyorda sahibinden.com o fiyatı artırıyormuş gibi konuştun..cbf 500ün piyasası uygun ve temiz motor istiyorsan cbf 500 de 8.5-9.5 arası 11 milyar yazanda var napacan

cbf 500 al ben bayağı ucuza düşürdüm kollarsan fiyatları 7 ye bulursun güzel bi tane kmsini hiç sorun etme hondanın motorlarında(racing hariç) km sorun değilidir zaten cbf 500 atik bi motor zaten sollama ve kalkışlarda çok iyi oluyor gücü istediğin anda alabiliyosun motordan

uygun fiyatlı bişey istiyorsan ER5 tercih et. ama temizini bul... ben araştırdım cbf500 den daha fazla artısı olan bir alet. ama para mevzusu sıkıntı oldu alamadım o ayrı tabi...

Fiyatlar zaten dengesiz .. cbf500 9-11.000 TL vereceğime gsr600- er6n - fz6 alırım

zaten 2008 de sıfır km fiyatı 12.450 TL olan motorun - 3 sene sonra 2.elde 11.000 TL ye satılmasını beklemek hayal olur ....

bende bu klasmanda bir motor arıyorum 7bine kadar verebilirim yeter ki motor aklıma yatsın...aradığım fiyatlarda gs500-er5 var 250likleri saymıyorum ama gücü yerinde bi alet almak istiyorum umarım aradığımız motorları buluruz:wiinkk:

Ben bir haftadır arıyorum. Acele etmemem lazım galiba. Cbf 500 arıyorum ama 7.000 binden fazla vermem. Hani aşırı temiz olur km çok az olur anlarım ama değeri bu bence. Er-5 konusunda da hep olumlu öneriler alıyorum. Biraz baktım kafama yatmaya başladı. Yakıt konusunda cbf 500 den az gibi geldi ama ancak kullanınca belli olur bu.

Onur35 umarım sende aklına yatan bir tane bulursun. Bulur da aklına yatmaz ise bana söyle bir de ben bakayim :mrgreen:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
mehmet sanırım cbx250 i sattın :silent:

askere gitmeyecekmiydin sen hayırıdır?

Fiyatlar zaten dengesiz .. cbf500 9-11.000 TL vereceğime gsr600- er6n - fz6 alırım

zaten 2008 de sıfır km fiyatı 12.450 TL olan motorun - 3 sene sonra 2.elde 11.000 TL ye satılmasını beklemek hayal olur ....

sana kesinlikle katılıyorum
ayrıca suzuki yamaha veya hyosung dururken hondaya asla para vermem adamlar kazalı ölüsünü bile piyasası var diye 12 13 binlira fiyata satmaya kalkıyolar
bu arada 7 binliran var madem naked arıyorsun git sıfır hyo 250 al cc hariç cbf 500 57 beygir hyo 250 29 beygir ama alacağın keyif (artçın yoksa genelde aynıdır)

Son düzenleme:
sana kesinlikle katılıyorum
ayrıca suzuki yamaha veya hyosung dururken hondaya asla para vermem adamlar kazalı ölüsünü bile piyasası var diye 12 13 binlira fiyata satmaya kalkıyolar
bu arada 7 binliran var madem naked arıyorsun git sıfır hyo 250 al cc hariç cbf 500 57 beygir hyo 250 29 beygir ama alacağın keyif (artçın yoksa genelde aynıdır)

cbf 500 gücünü düzeltiğin iyi olmuş :cherry:

cbf 500 ile hyo 250 aynı segmente dahil edilmesi doğru gelmiyor...
güç olarak arada bir hyo daha var :p

cbf 500 gücünü düzeltiğin iyi olmuş :cherry:

cbf 500 ile hyo 250 aynı segmente dahil edilmesi doğru gelmiyor...
güç olarak arada bir hyo daha var :p

yok yani aslında güçten kastım ara gazlamalar son hız filan olacaktı ama sabah sabah afyon patlamayınca saçmaladığımı anca farkettim:queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
er 5 ile cbf 500 arsındaki artı ve eksiler var ancak ben olsam tercihimi hondadan yana yapardım , şöyleki honda yedek parça konusunda ve servis ağı konusunda bence oldukça iyi , zamanında bende çok sürttüm sahibinden .comda :queen: en sonunda uyus olup gidip cbf 150 aldım :) hiç olmassa ben gezmek için alıyorum yavaş giderim ,kıyı kıyı takılırım ama motordan yana bir kaç yıl sıkıntım olmaz diye düşündüm ve gerçekten temiz<motorlar vardı , ancak km olayına bir hayli kafam takılıyordu bir motorsiklet 7 yıl boyunca nasıl olurda 30-35 bin km lerde olur sorusunu kendime çok sormuşumdur:)

nihayetinde kawasakı kullanan arkadaşlardan yedek parça fiyatlarının aşırı pahalı, hatta yurtdışından bizzat parça siperişi verdikleri konusunda da duyumlar almaktayım ,ne kadar doğrudur bilmiyorum bir pistonun 500 lira olduğunu söyleyenler var yanlışım varsa düzeltin , yavv bu ne demek 2 piston bir tofaş motoru parası:queen:

valla iyi düşünmek lazım motoru alıp vitrine koymayacağız , ileride japon japon diye arıza vermicek değil ya buda makina sonuçta bir gün bir yerde illaki arıza yapacaktır , hayırlısı ne ise o olsun diyorum ve şimdiden hayırlı olsun sevgiler...

50 kere yazıldı ve tartışıldı bu konu. kardeş sen paran hangisine yetiyorsa o motoru al. er5 de iyi gs500 de iyi cbf500 de iyi. Ama 7.000 tl ye alacağın cbf500 çok temiz değildir. piyasası 8,5 - 9 bin lira arasındadır.

bende diyorum ki bu piyasa dengesiz işte .... temiz cbf500 bile 8,5 - 9 edemez çünkü malın sıfır fiyatı yıllar önce 12.450 TL idi ... üstelik artık satılmıyor bile ...

aslında piyasayı karıştıran bence hondacılar neden mi ??
2008 de 600rr ı 22.000 TL ye sıfır aldılar, şimdi 18-19-20 istiyorlar ki eşyanın tabiatına aykırı .. neredeyse kar etmeyi bekliyorlar
yine hondacılar 1000rr ı 2008 yılında 27.000 TL ye aldılar, (yağ yaktı falan filan) 2009 yılında 18.000 e satmaya razı oldukları motorlara bu sene 22-23.000 TL fiyat çekiyorlar ..

** onlara da hak vermek lazım , milletin hondaya talebi var

gelelim konuya ... en temiz cbf500 bile 8-9-10-11-12 lira etmez , çünkü o paraya daha farklı tercihler sıralanır müşterinin önüne

Arkadaşalr merhaba, 500cc nacked bir motosiklet almak istiyorum. Cbf 500 tercihimdir.

Sahibinden sitesindeki fiyatlar çok uçuk geldi. Motosiklet ikinciel piyasası uçmuş durumda. Kış bile bitmedi ve fiyatlar beni çok şaşırttı. İkinciel araba piyasası bile bu kadar uçuk değil. Motosiklet ikinciel piyasası araba piyasasından da düşük olmalı çünkü motosikletler hem daha masraflı hemde hemde daha çabuk yıpranıyor. Neyse bu kadar sitem yeter umarım bu piyasayı arttıranlar biraz daha vicdanlı olurlar.

neye göre yüksek önce onu bilmek gerekir.

rakibi olarak görülen er-5 ve gs 500 e göre yüksekse evet fi,yat yüksektir. ama 500 cc araştıran bilirki her iki makinadanda çok daha üstün ve sorunsuz bir modeldir.

kaldıki hondada yedek parça sıkıntısı olmaz. haziran ayında bozulan ve yedek parça bulunmadıgı için 45 gün yatan motosikleti kimse istemez sanırım. ama hondada böyle şey olmaz. çünkü ya stokta vardır yada sipariş geçilir en fazla 15 günde parça hazırdır.

bazı arkadaşlar 2006 yılında satın alınan fiyatı emsal göstermiş. o tarihlerde birçogumuzun bildigi gibi ötv oranlarıyla oynandı ve fiyatlar yükseldi. haliyle 250 cc üzeri olan bütün motosikletlerin fiyatı arttı.

türkiyede ikinci el motosiklet piyasası yüksektir bunun nedeni piyasada az vardır. özellikle 250 cc üstü modeller. 250 cc üstü modeller pahalı zevktir ve bunun bir bedeli vardır.

şimdi diyelim adam 2006 da sıfır alıp 12500 lira bedel ödediğini düşünün yıl 2011
eger sahibi temiz kullanıp bakımlarını aksatmadıysa 8-9 civarında para istemesi normaldir. ybr nin biraz şişirilmiş hali olan bir er-5 5-7 arasında alıcı bulurken 2001 ve sonrası gs 500 5-7,5 arası alıcı bulurken her iki modeldende daha üstün olan gerek görüntü gerek güç gerekse sorunsuzluk sahibi cbf 500 için istenilen bedel gayet normaldir. kaldı ki üzerindeki aksesuarlar fiyatta belirgin bir etkendir.

bir malın fiyatını alıcı degil satıcı belirler. adam paraya sıkışmıştır çabuk elden çıksın diye degerinin altında yazar buna ragmen bazı utanmaz ölücüler pazarlık yaparak iyice öldürmeye çalışır.

kimisi sahibinden.com a girer kafasındaki modeli bulur fiyata göre artan diye sıralatır en düşük fiyatı emsal belirleyip kendine en yüksek fiyatlı ilanı en düşk fiyata almaya çalışır.

şu km sahtekarlıgına bir anlamda alıcılar zemin hazırlıyor. kimisi diyor 5 senelik motor nasıl olur 20 bin km. kimisi gerçek kmsini yazar örnegin 50 bin görür görmez ooo km yüksek. oysa km o kadar önemli bir etken degildir. racing makinalarda önemlidir çünkü kimisi yüksek devirlerde kullanır kimisi düşük devirlerde scooter gibi kullanır o nedenle her ikiside motor için zararlıdır.

fiyat yüksek diye yakınmak yerine düşük fiyatlı başka modellere bakmak gerekir etik olanda budur. çünkü burada size göre yüksek olan başkasına göre uygun olabilir. sonuçta sıfırı üretilmeyen bir modelin eger arkasında honda gibi bir marka varsa alınırda satılırda.

polemik olsun istemem ama burada bir moto galeride cbf 500 vardı üzerinde ektra sadece koruma demiri vardı. lastikleri orta dereceydi. km si 36 bindi. servis bakımlı mı belli degil. fiyat 9000 di motosikleti inceledim benim motosikletim daha temizdi bu objektif bir degerlendirmeydi. tam alıcı gözüyle incelemedim ama kesin ve net olarak söyleyebilirim kendi motosikletimin daha bir albenisi vardı. o motosiklet satılmış. demekki alıcı çıkıyor o fiyatlara.

buyrun buda benim motosikletimin ilanı. fiyattada karşımdakinin samimiyetine hal ve harektlerine göre gereken güzelligide yapacagımı belittim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-kusursuz-temizlikte-cbf500-45485647/detay

er 5 ile cbf 500 arsındaki artı ve eksiler var ancak ben olsam tercihimi hondadan yana yapardım , şöyleki honda yedek parça konusunda ve servis ağı konusunda bence oldukça iyi , zamanında bende çok sürttüm sahibinden .comda :queen: en sonunda uyus olup gidip cbf 150 aldım :) hiç olmassa ben gezmek için alıyorum yavaş giderim ,kıyı kıyı takılırım ama motordan yana bir kaç yıl sıkıntım olmaz diye düşündüm ve gerçekten temiz<motorlar vardı , ancak km olayına bir hayli kafam takılıyordu bir motorsiklet 7 yıl boyunca nasıl olurda 30-35 bin km lerde olur sorusunu kendime çok sormuşumdur:)

nihayetinde kawasakı kullanan arkadaşlardan yedek parça fiyatlarının aşırı pahalı, hatta yurtdışından bizzat parça siperişi verdikleri konusunda da duyumlar almaktayım ,ne kadar doğrudur bilmiyorum bir pistonun 500 lira olduğunu söyleyenler var yanlışım varsa düzeltin , yavv bu ne demek 2 piston bir tofaş motoru parası:queen:

valla iyi düşünmek lazım motoru alıp vitrine koymayacağız , ileride japon japon diye arıza vermicek değil ya buda makina sonuçta bir gün bir yerde illaki arıza yapacaktır , hayırlısı ne ise o olsun diyorum ve şimdiden hayırlı olsun sevgiler...
kardeş yanlışın var kawasaki en 500 tek pistonu 550 avro 500 tl değil

hiç bir markada 45 gün parça beklenmiyor ... yamaha da r6 parçası beklemek diye birşey yok, ama yamaha road warrior 1700 parçası istersen beklersin ....

hondada cbf 500 parçası beklemezsin ( zaten sadece farı 1.500 TL nin üstünde fiyatla satılır ) , ama x11 ( cb1100sf ) parça siparişi ver, bak bakayım kaç gün beklersin ....

bir şeyi savunurken başka şeylere çamur atmamak lazım ...

*** piyasayı karıştıranlar hondacılardır :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar