imza kullanıcısının son içeriği

1. imza

Motor ömrü

Arkadaşlar sıfır bir japon marka motor aldık diyelim, 80-90 km/h ve 7-8 bin rpm leri aşmadan devrine göre ideal vites geçiş zamanlamalarını da yaparsak, yani en yumuşak ve naif kullanım biçimini aşmazsak, bakımlarını da hep tam zamanında en ideal biçimde yaparsak motor kısmına anahtar değmeden...
  2. imza

TVS APACHE RTR 150 VS BAJAJ DİSCOVER 125 ST

Evet genşleeerr hazırmıyız; :):queen: Yepyeni bir versus başlıyor. Siz olsanız hangisini seçersiniz.
  3. imza

motosikletin max hızı karmaşası

Merhaba arkadaşlar; Şimdi hep yazılıyor konuşuluyor, 125-150 cc motosikletlerin 140-160 ibreleri oluyor ve 120-130 km/h rakamlara çıkıldığı konuşuluyor. 250 cc lerde 160 hatta 170 yapılıyor 9-10 bin devirlerde. Benim merak ettiğim 140 ibresi olan bir motorla 120 hızla gitmek ne kadar...
  4. imza

bajaj hakkında

Merhaba arkadaşlar; japon marka motosikletler dışındaki markalar pek ilgimi çekmez; fakat bu bajaj dikkatimi çekti ve biraz araştırdım, ve sonuç hüsran. çok kısa özet geçeceğim, anlaşılması adına örnekleme; Vaad ettikleri 1 litreye 60 km gibi ciddi kullanıcı beklentilerini neden ktm duke125...
  5. imza

kenan sofuoğlu gezi parkı açıklaması

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151445866754599&set=a.447584729598.238518.11122599598&type=1&theater
  6. imza

satılık kymco ck 125 parçaları

tüm parçalar mevcut, ihtiyacı olan mesaj atabilir.
  7. imza

sıcak havalarda artan motosiklet kazaları

bilmem dikkat ettiniz mi ! yaz geldiği zaman motosiklet kazaları daha fazla oluyor, bunu her ne kadar yaz gelmesiyle artan motosiklet sayısına bağlayabilsek te esas sorun sıcak hava ve kuru asfaltta dikkat elden gidiyor. malum kışın ıslak zeminde çok dikkatli gidiyoruz, ama kuru asfaltta dikkati...
  8. imza

trafik kurallarını ne kadar biliyoruz

trafikte motorlu herhangi bir taşıt kullanırken uymamız gereken kuralların ne kadarını biliyoruz acaba? malumunuz ülkemizde ehliyet almak tamamen parayla alakalı, şu an biraz iyileştirilmiş ancak avrupa standartlarında değil. ben ehliyetimi türkiye'den almadığım için neredeyse üniversite sınavı...
  9. imza

kymco ck 125 parcalari

hurdaya cikardigim 2005 model kymco ck 125 parcalari satiliktir. tüm parcalar orjinaldir. cok uygun fiyata birakacagim.
  10. imza

ücretsiz. bedava motosiklet

2005 model kymco ck 125. 1 yildir kullanilmiyor ve oldukca bakimsiz, ancak kullanilir hale getirilebilir, üsenmem zahmet eder toplar binerim diyen kisiler icin kacirilmayacak firsat. zamanim olmadigi icin ugrasamiyorum ve hurdaya cikarmak yerine ücretsiz olarak satip kurtulmak istiyorum. alacak...
  11. imza

aküyü sarj etme

2011 ybr 125 aküsünü ( 12 v 5 a) ne kadar siklikla sarj etmek gerekir ? her gün kullaniyorum, yani motor yatmiyor kesinlikle, sadece cumartesi pazar yatiyor.
  12. imza

motosiklet alarmı

arkadaşlar geçenlerde burda görmüştüm fakat arattım bulamadım. bir arkadaş vardı 35 liraya sele altı alarm satıyordu ve adrese teslim gibi bir durumdan bahsediyordu. bilgisi olan varsa cevap yazarsa teşekkür ederim.
  13. imza

zincir yağlama

arkadaşlar aradım falkat ilgili konu başlığını bulamadım ve ben de forumu açmak durumunda kaldım. zincir yağama ile ilgili yanlış bilinenler hakkında fikir paylaşımında bulunabilirmiyiz acaba. yağışlı havalarda gres yağı ile yağlanması gibi durum var. bu son derece yanlış bir bilgi. gres yağ...
  14. imza

işte geldim burdayım

Herkese sonsuz selamlar olsun. uzun zamandır varlığından haberdar olduğum bu güzel siteye ancak şimdi üye olmak nasip oldu. ben ishak isviçre'den aranıza katılıyorum. 28 yalındayım 15 senelik motosiklet sevgimin son 7 senesini motosiklet üzerinde geçiriyorum. şimdilik bu kadar yeter sanıyorum...

Yeni mesajlar