TVS APACHE RTR 150 VS BAJAJ DİSCOVER 125 ST

Evet genşleeerr hazırmıyız; :):queen: Yepyeni bir versus başlıyor. Siz olsanız hangisini seçersiniz.

Fiyat aralığı 3bin,4bin olursa az daha ekleyip ybr-cbf almak daha iyi olur.

teknoloji:discover
yakıt :discover
hız:apache
görüntü:apache
manevra kabiliyeti-oturuş pozisyonu:kesinlikle discover
titreşim:discover
aradaki fiyat farkını da eklersek ben discover derim...

Abi manevra kabiliyeti vs derken, ben de ilk motorumu alacağım şu an kuryelik yapıyorum honda spacy ile ama debriyajlı motor ilk olacak başlangıç motoru olarak bakarsak discover mı al dersiniz ?

Motosikleti
Hero X Pulse 200
sen keyfin için bineceksen 3 litre yakıt sana koymazsa titreşimede katlanırım dersen (ki titreşimini görmen lazım :)) apache al ben gezerim rahat etmek isterim az yaksın isterim dersen discovery al ben test ettim 1.90 boyum olmasına rağmen oturuş pozusyonu gayet rahattı hızlanması düşük geldi bana gv 250 den sonra diğer 125 likler nasıl bilmiyorum ama

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
bajaj tvs abarttı artık olayı hatta pulsar derım ılk motor olmaz ama bıraz tecruben varsa pulsar al

Ben Şahsen Discovery Alırdım, Her Açıdan Discovery Üstün Fabrika Verilerine Göre Özellikle Yakıt Zaten Tek Başına Bir Etken :cat:

Abi manevra kabiliyeti vs derken, ben de ilk motorumu alacağım şu an kuryelik yapıyorum honda spacy ile ama debriyajlı motor ilk olacak başlangıç motoru olarak bakarsak discover mı al dersiniz ?
sürüş olarak ,şehir içi manevra ve hatta yol tutuş(eurogrip kaliteli kastikler)olarak bence çok iyi bir seçim olur.motora çok iyi hükmediyorsun bi defa ki virajlarda altından kolay kolay kayıp gitmiyor ,spacy den sonra hele ki 3-5 gün debriyaja alıştıktan sonra şov yaparsın.git dene hoşuna gitmezse alma bu kadar basit

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar