Motor yapıyorlar fakat işçi olarakmı mühendis olarakmı

?
Yinede inanasım gelmıyor yanlış anlamayın sakın bajaj bu kadar büyük firma olsa motogp'ye katılırdı.
Ha büyük firmadır eski köklü firmadır fakat bir honda kawasaki yamaha suzuki ducati aprilla mv agusta degil benim gözümde.
Bu arada anti bajaj degilim yanlış anlaşılmasın

bajajı bende sevdim fuarda motoru test ettim ve stunt gösterisinide canlı izledim .
Şimdi motor iyi hoş güzelde bajaj kawasakiyi üretiyor yada ktm'i üretiyor gibi yargılara inanasım gelmıyor. üretiyodur fakat dedigim gibi ucuz işçilikten dolayı.
Sem Abi,
bajaj'ın neden motogp de falan yok demişssin yada kawasakiye ve ktm ye olan desteğine inanasım gelmiyor demişssin. Size bir örnek vermek istiyorum.
Türkiyede kim ferrari ile ford markasını kıyaslar. İnsana başka organları ile gülerler bu kıyaslamayı yapana.
Kawasaki ferrari olma yolunda ilerlerken bajaj ford olma yolunu seçmiş bir firma. En azından şimdiye kadar.
Ferrari 2013 yılında TR'de kaç adet otomobil sattı ? hadi 5 tane diyelim 2012 de 3 taneydi galiba. 5 tane ferrariden kaç kuruş karı var ?
karı yok, çünkü o araçların argelerini satış bedelleri karşılamıyor, sadece prestij için yapılan araçlar.
Ford 180.000 adet araç sattı. ( otomobıl ve hafif ticari ) bakın, kamyon, çekici sınıfı dahil bile değil. Her bir araçtan vehbi amca 5.000 tl koysa cebe. ( 11.000 euro olan focus ghis 54.000 euroya satılıyor, benim kar ne kadar düşük siz hesaplayın ) 180.000*5.000 = 900 milyon lira kemiksiz kar abi bu. Bajaj 600 cc SS üretmiyor, çünkü boxer denen motor ekmekten çok satıyor. 200 ns denen motor kendi sınıfındaki tüm motorları hindistanda pazar dışı bırakmış. CBR 250 nin tam yarı fiyatına satılıyor. Bu adamlar amerikan otomobıl fırmaları gibi motosıklet sektörüne darbe vurmaya geliyorlar. Kuralkan sayesinde ben Türkiyeyi saymıyorum ama pazara girdiği ülkelerde ya hondayı kawasakıyı dıbe cekecek, yada tek basına lıderlıge oynayacak kadar buyuk.
kawasakıyle ne derece ilişkileri var bılmıyorum ama 2007 yılında ilk defa % 14 ünü almış ktm nin. ve 27 ekim 2013 tarihinde yayınladıkları belgeler ile ktm nin % 47 sine sahip oldujlarını duyurdurlar. Ayrıca 125 ve 250 cc su soğutmalı motorlar için ortak arge merkezi kurmuşlar.
KTM ceo'sunun çinde verdiği reportajda bajajdan öğrendiğimiz en büyük şey çok fonksşyonel motorlar üretebilmek demiş. Aynı bloğu yada aynı motor parçalarını farklı modellerde kullanıyorlar, model değişse bile stoktan yada parça fazlalığından asla zarar etmiyorlar demiş. Ayrıca 10 yıl içinde bajaj ve ktm ne yapacak sorusuna 400 cc den büyük motor üretmek bize kar sağlamaz. Bu sebeple en fazla 400 cc bir bajaj üreteceğiz demiş. Avrupa pazarında etkili olabılmek için 250 cc ve altı için yoğunlaşacağız demiş kerata.
CBR 250 nin 12.500, SYM nin 11.000 ve inazumanın 11.500 olduğu piyasada 7300 lira ile muhteşem bir fiyata sahip bajaj. Kim ne derse desin. Fiyatı düşük tutunca olur olmadık herkes alacak ve motorun adı yalamaya çıkacak. Fiyatın daha da yükseltilmesi lazım. 9.000 üzerine çıkmalı.