haya_busa kullanıcısının son içeriği

1. H

Suzuki Hayabusa Modifiye+Egzos Soru

Merhaba arkadaşlar 2 sorum olacaktı. Suzuki hayabusa için en iyi ses veren egzos hangisidir? Motor baya bi bağırsın istiyorum,geldiğimi 2 kilometre ilerden anlasınlar :P Şaka bi yana hoş bi egzos sesi veren bi egzos arıyorum..Akrapovic,Muzzy ve Yoshimura tavsiye ettiler,sizce bunlardan hangisini...
  2. H

Motor Sesi..

merhaba arkadaşlar bişey örenmek istiodum ya bu motorlarda bu racinglerin mesela sesleri motorun gücüne göre mi belli oluyo mesela en fazla sesi şöyle sıralasak hangisi çıkarır.. hayabusa , r1 , r6 , cbr 600 , cbf 600 atıyorum şunları en gürültülüden en düşüğe doğru sıralasak ?
  3. H

Suzuki Hayabusa Hakkında

bir sorum olacak bu motorların turbosu ve yoshimurasının normal hayabusadan ne farkı var,motor içindeki değişiklikler falan nedir? bir de 600f kullanan biriyim bu motora geçsem 600f den sonra abartı mı olur kullanırken sorun yaşarmıyım?
  4. H

Kawasaki ZX-6R

bu motoru almayı düşünüyorum daha önce 250'lik vardı elimde sattım (honda cbf twister), kullanabilirmiyim,hani bu racinglerde göz korkutuluyo ya biraz,sorun olurmu ? 110 kg'yum bu arada..
  5. H

Böyle bir hakkım varmı?

Arkadaşlar benim motor kaza geçirdi,gittik verdik işte honda yetkili servisine.. Motor 4-5 gündür onlarda şimdi aradım ve parçaların 15 gün içerisinde geleceğini falan söylediler,yurt dışından geliyormuş.Bazı yerlerden de duydum ki bir malın TR'ye girişi 3 ay olduysa o malın yedek parçası...
  6. H

CBF 250'yi önden nasıl güzelleştirebilirim?

Merhaba arkadaşlar.. Ya benim CBF 250'in arkadan görünüşünü seviyorum ama önden kötü gözüküyor gözüme biraz fazla ince,daha kalın daha büyük bi motor gibi gösterebilme imkanım varmı bunu,veya ne tür bi modifiye işlemi yapabilirim herhangi ? =) hevesliyim biraz evet =P
  7. H

Motorla ilk ciddi kazamı gerçekleştirdim..

Merhaba,4 aydır kaza yapmadığım yeni motorumla ilk kazamı bugün gerçekleştirdim.. Kırmızı ışık yanmış önümdeki taksici gidiyor gibi gözüküyordu halbuki duruyormuş heralde debriyajla falan durdu bende o gidio die arkasına saatte 60km/h hızla yaklaşıorum buna ben çarptım işte arkadan yerdeyiz...
  8. H

Motor kullanmamak için söz verdim..

Arkadaşlar ya ben çevremdeki birinin baskısı üzerine söz vermek zorunda kaldım..Motorum vardı bugüne kadar hiç kaza yapmamıştım fakat o sözü o kadar baskıyla verdimki..Şimdi düşünüyorum araba falan yalan yani motorsuz olmaz motor artık benim kanıma işlemiş ve o sözü verdiğime o kadar pişmanım ki...
  9. H

Arkadaşlar motor viteste çalışırmı?

ya acaba benim motorumda bir sorunmu var,eskiden motoru N(boşa) almadan çalıştırabiliyordum artık çalışmıyor boşa almam gerekiyor.. motorum honda cbf 250..
  10. H

Bazı artistik hareketler örenmek istiyorum=))

ya öyle boş alanlarda kendi kendime çalışabileceğim motorda artislik hareketler istiyorum da(evet aksiyon peşine düştüm) =) mesela ön kaldırmayı,patinaj çekmeyi,kaydırma yapmayı fln bilen varsa söylerse sevinirim..koruma kıyafetlerimi giyip boş bi alanda denicem :) mesela bizim garajda..
  11. H

Motorumda arızamı var?

Arkadaşlar motorum eskiden 1. vitesde çalışıyordu,bi kaç zamandır debriyaja basıp çalıştıra bastığımda motorun uzun ışıkları yanıyor..Motoru sadece boşta çalıştırabiliyorum,bu normalmi ?
  12. H

600RR veya F'e geçmek istiyorum..Yardım Lütfen=)

Merhaba arkadaşlar bende Honda CBF 250 var ve artık hayalimdeki motor hayabusanın klasında olan racing tipine geçmek istiyorum.Öncelikle 250CC'yi çok rahat kullanabiliyorum,vitesi falan rahat geliyor.600'Lük bir makineye geçsem taşıyabilir miyim,nelere dikkat etmeliyim,ilk başta nelerde...
  13. H

Egzos Yardımı (Honda CBF 250)

Merhaba arkadaşlar.. Bende Honda CBF 250 var,arkadaş motoruna bi egzos takmış(ki onunki 125 cc scooter) motor harley davidson gibi ses çıkarıyor.Bende öyle biraz gürültülü olsun istiyorum sinek vızıltısı gibi gitmesin istiyorum ( çevreyi rahatsız etmek hoş değil tabi ama zaten çok abartı...
  14. H

Honda CBF 250'nin Göstergesi

Kaç gösteriyor arkadaşlar bilen varmı ? yani göstergede?
  15. H

Motosiklet Alımı

ya arkadaşlar 1-2 tane sorum olcak cevaplarsanız sevinirim.. 1) bu kefil olayı nedir,nakit alınca bi motoru kefil gerekiyormu veya 2. el motor alsam birinden kefil gerekirmi? 2) 2. el motor alınca yapılacak işlemler nelerdir,motoru kendi üzerime alırken ne yapmam nerye gitmem...