Motorla ilk ciddi kazamı gerçekleştirdim..

Merhaba,4 aydır kaza yapmadığım yeni motorumla ilk kazamı bugün gerçekleştirdim..

Kırmızı ışık yanmış önümdeki taksici gidiyor gibi gözüküyordu halbuki duruyormuş heralde debriyajla falan durdu bende o gidio die arkasına saatte 60km/h hızla yaklaşıorum buna ben çarptım işte arkadan yerdeyiz arkadaşla,arkadaşın bacağı fln kanadı biraz,benimde kollarda bikaç sıyrık var,polis fln geldi ehliyet olduğu için pek sorun olmadı ama arkadan çarptığım için tabi 700 ytl den olduk taksiciye verdim yani işte kaportası fln 700 lük hasar çıkardılar + kendi motorumun ön çamurluğu gitti ve diski yamulmuş öndeki,far ve direksiyon yamuldu işte onlar değişcek,tamirci arkadaşlar 600 ytl fln dan aşağı olmaz yukarı olabilir dedi bu motorun parçaları,bilmiyorum napcas bi günde dünyanın masrafını yaptık..Cana bişey gelmedi Allah'tan ama..

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok büyük geçmiş olsun, hızın da baya yüksekmiş, ucuz atlatmışsınız.

Bende cumartesi günü yine kaza yaptım, topuğun kenarından 1cm'lik bir yeri kırmışım, doktor buz tut dedi, bende motosikletle soguk hava yediriyorum :queen:

Umarım en kısa zamanda motoruna eski haline döner.

Daha dikkatli olman dileğiyle, tekrar geçmiş olsun...:rendeer:

dostum geçmiş olsun. allah daha beterinden saklasın emi. merak ettiğim, debriyajlada durmuş olsa taksici, stop ışıkları yanmadımı veya sen mi fark etmedin? neden cepten verdinki masrafı? trafik sigortası o işi hallediyor. mecburi trafik sigortaıs bu durumlar için varya. :bounce:
selamlar
ve bilgine olsun dostum.

gecmıs olsun ama kendfıne dıkkat et ama garıp bır olay her zaman 4 teker 2 tekere carpardı burada tam tersi :)

Geçmiş olsun umarım birdaha başına gelmez.
Sorması ayıp sigorta neden yaptırıyorsun cebinden vereceksen

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun .............

Geçmiş olsun, yine de temkinli olman lazımdı, o kadar yakından takip etmen hata....

Motor neydi ?

honda cbf 250,ya işte hep 4 tekerler motora çarpıodu dediğiniz gibi bi intikam aliyim dedim =P
ya şimdi öyle yapmamın sebebi görmesin aile =) motor şirket adına,zaten zar zor aldırmıştım motoru korkuyorlardı bizimkiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar