Böyle bir hakkım varmı?

Arkadaşlar benim motor kaza geçirdi,gittik verdik işte honda yetkili servisine..

Motor 4-5 gündür onlarda şimdi aradım ve parçaların 15 gün içerisinde geleceğini falan söylediler,yurt dışından geliyormuş.Bazı yerlerden de duydum ki bir malın TR'ye girişi 3 ay olduysa o malın yedek parçası bulunmalıymış ve en geç 1 hafta'da teslim edilmeliymiş aksi halde ürünün yenisini vermeleri gerekmekteymiş,böyle birşey varmı ne yapabilirim,motorsuzluk başıma vurdu..

ben hiç böyle bir şey duymadım.bence elleme parça gelsin taksınlar.yerinde duramıyorsan diğer servislere uğrayıp sor derim.bulursan ordan alıp oraya ver motoru.yine de sen bilirsin.

bende oyle bısey duymadım ... keske oraya vermeden once bır arastırma yapsaydın hangısı daha erken bıtırır ısı dıye... ama sımdı ordan alabılır mısın o var adam sıparısı verdıyse yaptırman gerekebılır...tuketıcı hakkı fln da var asdlında kafam karısık su anda guzel dusunemıyorum ve norace arkadasıma katılıyorum...:)

ama motorsuzluk senı delırtıyorsa motosıklet kıralayabılırsın

benim duyduğumda aynı teknik arızayı üç kez aynı yerden yaparsa,değiştirmek zorundadır firma,diye biliyorum,garanti süresi içinde tabi

benim duyduğumda aynı teknik arızayı üç kez aynı yerden yaparsa,değiştirmek zorundadır firma,diye biliyorum,garanti süresi içinde tabi

ben de bu şekilde biliyorum

ve ayrıca ekliyeyim servise bırakılan şey ( motor yada başka bir arızalı ürün ) en geç 30 iş günü içinde teslim edilmesi lazım. işin yasal yönü bu.

yalnız anladığım kadarıyla garantili bir parçanın arızası değil mesele, kaza geçirdik diyor arkadaş.. farklı olsa gerek garanti kurallarıyla

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kazada olursa yedek parcaları 1ay 1 günde teslim etmek zorunda veya cıkana kadar yerine bir arac vermek zorunda yedek parca arıza olursa 1 ay içinde temin etmek zorunda eger aynı yerden 3 kere arıza yaparsa degiştirmek zorunda bunlar garanti belgesinde yazar şimdi tuketiciyi koruma kanunu var ve bu kanun geregi 1 ay icinde halademese bastırısanız sıfır aractan bile sokturursunuz

evet arkadaşım belli bi süresi var parça degişimlerinin bunlar her konuda degişio sure olarak diyelimki gecirdi süreyi yeni motor vermek zorunda ztn sorun orda baslıo o motoru istedigi zaman veriyo o kısımda yasal bi boşluk var isterse 6 ay sonra bile verebilir bu her konuda boyle elektronik vs..

hangi ildesin. benim motor 1 ayda anca tamir oldu daha şimdi kaskonun parayı ödemesini bekliyorum motoru servisten çıkarmak için.

bir haftası eksperin gelmesi parçaların onaylaması filan dediler hadi öyle geçti geri kalan 3 haftada parçalar beklendi 1 günde de motor toplandı:)

yurt içinde olanlar gebzeden diğerleri belçikadan ispanyadan geliyormuşmuş uçakla.

şunu söyliyim izmir de yükseliş honda neredeyse sıfır stok çalışıyor. hemen hemen ne lazım olursa gebzeden fabrikadan sipariş veriliyor. en basidinden bir peg olsun bir fren ya da debriyaj levyesi olsun bile yok. ama 2 3 günde temin ediliyor. diğer markalar ya da satıcılar ve servisler nasıl davranıyor bu stok konusunda bilmiyorum ama olur olmaz her başlığın altınada honda hayat onda demenden önce düşünmek gerekiyor bence

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşım benim elk.ithlatım var ve 1.ay kulanıp iade bile ediyorlar
boşluk degilde bilgisizlik var ben kaza yaptım ve 1 ay icinde aldım kazadan 15 gün sonra servisi aradım ben bimem 1 ay birgün ne yaparsanız yapın dedim kural bu bilmek zorundayız ama kimsenin ögrenmesi kimsenin işine gelmiyor ne yazikki burda durum bu satıkları malın 2 sene garantisi 5.yıl yedek parcasını bulundurmak zorunda ister kaza ister arıza olsun 1 ay en son süre dir vermek zounda ben bunu bildigim için benim araban aynı arzayı 2 kere yaptı diye serviste beklerken bana aynı gücte veya üstü olmak üzeri tahsis etmek zorunda dır

bunu öğrendiğim iyi oldu sağolun. kaza nedeniylede olsa süre içinde yapılması zorunluluğu çok güzel...

teşekkürler hepinize,1 ay olmaz inşallah benimde..
1 ay motorsuz naparım :/ ztn kış gelio yaa yağmurda çamurda fazla kullanamıcam..

"olur olmaz her başlığın altınada honda hayat onda demenden önce düşünmek gerekiyor bence".

güzel bi laf.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar