Haya busa kardeş, benim bildiğim bir iki Artistik hareket var, annatayım:
uzuuunn Upuzuuuuun bir yol yakaladım mı, gazı açmaya başlıyom ama serçe parmağımı kaldırarak. Yani şarap kadehi tutuyomuşçasına

Kibar-Artistik:mrgreen:
ikincisi zor biraz; zamanlama gerekiyor, konsantrasyon, dikkat: bomboş bir yolda giderkene arkadan sana sarılı olan eşinin elini okşuyorsun ve sol aynayı onun yüzünü görecek şekilde ayarlayıp full-face kasktan olabildiğince öpücük yolluyorsun

Ama artistik şekilde. Bunların hepsini bir anda yapman lazım ki elini yine gidona vakit kaybetmeden uzatabilesin:cat: Çalışırsan olacaktır.
üçüncüsü modası geçmiş sayılsada bence hala popüler. Şöyleki; yumuşak Kasisli bir yol bulduğunda ki ezberimde olanlar var, açıyorsun gazı ve bir İmpala gibi zıplamaya başlıyon her kasiste, popo havalanacak ama yoksa artistiğin gereğini tam yterine getirmemiş olursun.

Son olan bomba. diğerlerinden zor. Motor Orta sehpada iken, ayakalrını yerden kaldırıyon, dikkat scooter ler içindir, bedeninle kaktırma hareketi uyguluyon ve motur sehpadan iner inmez gazlıyon. Arkanda hayran kitlenin dudaklarını ısırdıklarının bilinci ile aragazlı uzayıp gidiyon bir efsane şeklinde.:cat:
Benim bilip de uygulayabildiklerim şlimdilik bunnar:cat:
çalışırsan yapabilirsin 2-3 seneye kadar:queen::queen:
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim:cat: