Bazı artistik hareketler örenmek istiyorum=))

Bisikletini al ön çalışma olarak onda başla:) Eger bisikletle ön kaldıramıyorsan motorla ugraşma.Hoş bisiklette ön kaldırmak daha zor

bak kardeş ben bu işte profesyonel olduğumu düşünerek sana yardımcı olayımmm

ön frene bsarken nasıl gaz açılır demişsin parmağınla fren kolunu çekerken avcunun içiylede gazı aça bilirsinnn ama iki ayağınında yere tam basacak kadar boyunun olması gerekiyo ön kaldırmak basit kaldırmayı öğretirim ama indirme işinden anlamam 2. viteste 6000 devirde gazı tam açtığında 600 bi makina çok rahat ön kaldırır sonra üstünde durabilmek senin gaza olan hakimiyetinle ilgili kaydırmak basit zaten arka frene sert bastınmı debriyajla beraber kayar motor hııı bide şey söyleyecemmmm hiç gerek yok öyle garjda falan uğraşmaa çık caddeye caddede dene bunları garajda artisliği kime yapcannn

tövbe yaa kardeş uğraşma böyle işlerle işim olmaz sadece aklımda bulunsun demişsinde aklında olursa onu pratiğede dökersin KANIMCA

GENÇLERE ÖGÜTLER,
En büyük hareket güven vermektir.
Yoksa trafikte zibidi gibi olursunuz, sipariş bile vermezler.

1. hareket:
Her zaman araç kullanıyor gibi motor kullan.
2. Yanındaki her oto senin potansiyel manyak olduğunu düşünmesin.
3. Işıklarda dahi ruhsatı olan bir araç gibi davran ki sana saygı duyulsun.
4. Her otodaki insanlar sana bakarken ve senin nasıl manyak bir numara yapacağını düşünür ve hatta beklerken,
sen sakin ol ve normal kalkış yap:
5. Sen bu normalliği segilerken ve araç içindeki sürücü "ben olsaydım" lı bir cümle kullanmaya başlarken, bayanların tercih edeceği güvenli sürücü ol...
6. Unutmaki hava basmaya başlayan insanların tek seçilecek mekanları mezarlıklardır ve orada da tek başınadır.
7. Hiç kimse seçilecek adamı tehlikeden seçmez,
secilecek insan güven duyulan insandır.
8.Hemen kalkışta artçısını bırakan çok insan tanıdım caka yapmak adına.
9.Ama güvenli gidişte sürücüsünü bırakana rastlamadım.
10.Tüm gününü "havaya" ayırma, yanındaki de nasiplensin.
11.Arkandan da hep şöyle dendiğini duy:
-"Adamdaki karizmaya bak. Gaz bile açmadı. Arkamızdan el sallayacak neredeyse.
Ben bununla giderim......
Yaaaa (ayrıntı olmasın)
hiç bunu düşünmüş müydünüz?

ne saçma sapan bir başlıktır bu böyle modlar uyuyormu acep? valla bravo güzel bir kardeşimiz güzel bi soru sormuş .. ama bu arkadaş kimdir nedir cevap yok. reşitmidir deilmidir. motoru varmıdır yokmudur.motoru varsa bilre ehliyeti varmıdır yokmudur. gibi sorulan cevabı gelmeden iyi kötü cevaplar gelmiş... arkadaşlar bu sitenin amacı paylaşım olsa gerek. bu arkadaşımız her ne kadr ben sadece bilmek istiyorum dersede motorun üzerinde bindiğinde herşey değişir.... sorumluluğunu almak isteyen varmı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar