gSol kullanıcısının son içeriği

1. gSol

Honda Spacy 110 piston silindir sekman takımı değişimi

Arkadaşlar merhaba. Teknik konularda bilgimin 0 olduğunu en baştan söylemekle birlikte, motorcuya gittiğimde bana piston silindir gömleğin değişmesi gerektiğini, ve 6000-6500 TL arasında bir masraf çıkacağını söyledi. Ancak şimdi bir sitede orijinal dendiği söylenen silindir takımı 2200 tl...
  2. gSol

Honda Spacy 110 yağ akıtma problemi

Arkadaşlar merhaba. Honda Spacy 110 cc motosikletim var. 1 sene önce krank ve ismini bilmediğim bir miktar parça değiştirirek motorum onarıldı. Eskisi kadar çok seri olmasa da fena olmadı. Ancak yağ akıtma problemi yaşıyorum. Çok değil ama, park ettiğim yerde 4-5 saat kalırsa imzasını bırakıyor...
  3. gSol

Skygo 250 CC Chopper (İHTİYAÇTAN SATILIK)

Motoru 2 ay once asker arkadasimdan aldim. Ben 600 km yaptm, onun oncesinde epey garajda durmus. Henuz 23000'de. Hicbir problemi yok, 05.07.2017 muayeneden cikti, ertesi gun satisini aldim. Pazarlik yoktur, IHTIYACTAN SATILIKTIR...
  4. gSol

İlk İstanbul gezim ve rahmetliyi ziyaretim, arkadas ariyorum..

Arkadaslar motorumla.ilk kez uzun bir yola cikicam Bilecikten 300 km.yapicam, Barkın abinin.mezarini ziyaret edicem pazar sabahi, ayni vakitlerde ziyarette bulunacak varsa hem birlik.olalim.hem tanisalim..
  5. gSol

Motosiklet sevdasının verdiği cesaret

[/url][/IMG] Müdürü olduğum bir restoranda başladı motosiklet sevdam benim.. Kafam hafif çakırken kuryeye dedim ki ver bakalım şu honda spacyi bir de ben kullanayım bakalım becerebilecek miyim ? Yaş 32 ama daha önce hiç motosiklete binmemiş olsam da çocukluğumdan beri bisiklet tepesindeyim...
  6. gSol

Akıllı takas :)

Arkadaşlar merhaba. Maddi sebeplerimden dolayı tek makine alma şansım, arkadaşımın kullanmadığı SKYGO-250 chopper tipi makineyi elden taksitle almak. Piyasasına baktım, 3-4 civarı. Ben 2 liraya alıcam tanıdık olduğu için. Aldıktan sonra da değiştirmek istiyorum çünkü chopper tipi en son...
  7. gSol

İlk motorum Skygo 250 ?

6 aylık bir spacy deneyiminden sonra, maddi şartlar sebebi ile arkadaşımın motorunu alacağım taksitle, o da skygo 250.. Gönlüm pulsar 150 ister avatarımda da yazdığı gibi ama, bu motor bana ağır gelir mi sizce ? Bu arada çömez değilim forumda :D
  8. gSol

Hayaller Pulsar 150 NS, gerçekler Lifan Lion 100

Evet arkadaşlar ben de nihayet hayallerime tam anlamıyla değilse de kısmen kavuşuyorum. Bu cumartesi günü motosikletimi teslim alıcam Allah'ın izniyle. Bir Pulsar sahibi olmayı çok istiyordum ama maddi şartlar sebebiyle uzun vadede bir hayal olduğu gerçeğine vardığım için gönlüme bi sus payı...
  9. gSol

OSYM aday işlemleri sisteminden sınav giriş belgesi alma ?

Var mı hiç becerebilen ?
  10. gSol

Çömeze 6 liraya 2.el MSX 125 mi 0 KM Pulsar NS 150 mi ?

Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık.. Vitesli tecrübem az, vites mantığını MSX'te daha kolay kavrarım ama 125'lik bir makineye, hem de ikinci el o kadar para verilir mi heralde verilmez ? Lakin çok özgün bir tipi var bu makinenin ::deliir::
  11. gSol

Motosiklet kredisinin bireysel krediye göre onaylanma şansı farkı ?

Hani makineyi rehin falan alıyorlar ya krediyi çekerken, acaba diyorum daha mı kolay olur bireysel kredi çekmekten ? ::pulp:: Faizler falan daha yüksek ama, kısa vadede bireysel kredi çekmek de zor görünüyor..
  12. gSol

250 km yolu 150lik hava soğutmalı bir naked ile gitmek ?

Almayı düşündüğüm motor 150cc ve 17hp gücünde hava soğutmalı.. Bu motor ile ayda iki kez istanbula gidip gelmeyi düşünüyorum, o da gidiş-dönüş 500 km yapıyor ortalama.. Motordan yana pek şüphem yok ama hava soğutmalı olması uzun yolda bir sıkıntı yaratır mı acaba bana ? :silent::silent:
  13. gSol

Spacy'deki sürüş basitliğini ve konforunu PCX'te bulabilir miyim ?

Spacy boş haliyle 105 kg, PCX ise 130 kg.. PCX'in genişliği de biraz fazla sanırım.. Çok fazla fark olur mu sizce iki motorun sürüş rahatlığı açısından ? Bu arada PCX'in yeni kasaları 2014 modellerinde başlıyor yanılmıyorsam ?
  14. gSol

02.09.2016 tarihli A2 ehliyet sınavı

Sınava girecek arkadaşların hislerini, girmeyecek arkadaşların da tavsiye ve tecrübelerini bekliyorum... :wiinkk:
  15. gSol

İlk motorlu araç, ilk motorsiklet, sürpriz sigorta ve vergiler

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Henüz üye oldum ve ilk açtığım konu. Umarım gereksiz ve mükerrer olmamıştır. Bahsi geçecek konuların benim gibi çoğu başlangıç seviyesindeki motosiklet sevdalılarına yararlı bilgiler sağlayacağını umuyorum. Yaklaşık 6 aydır Honda Spacy 110 kullanıyorum, onun...

Yeni mesajlar