Spacy'deki sürüş basitliğini ve konforunu PCX'te bulabilir miyim ?

Spacy boş haliyle 105 kg, PCX ise 130 kg.. PCX'in genişliği de biraz fazla sanırım.. Çok fazla fark olur mu sizce iki motorun sürüş rahatlığı açısından ?

Bu arada PCX'in yeni kasaları 2014 modellerinde başlıyor yanılmıyorsam ?

PCX daha rahat bile olabilir. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. Neden rahattır çünkü dingil mesafesi daha uzun ve jant çapı daha büyük.

Ağırlık da önemlidir fakat esas etken ağırlık merkezidir. Yani 150kg'lık bir motosiklet 100kg bir motosikletten daha kolay bir sürüşe sahip olabilir.

Pcx te kivraklik sorunu yasamassin, ağırlık korkutmasın. Ayrıca genişlik konusunda hiç şüphen olmasın 2 yil, 41k dir kullanıyorum istanbul içi, surdan geçemem dediğim olmadi.

az önce altın elbiseli adamın nmax ile pcx karşılaştırmasının videosunu izledim, n-max alasım geldi ama fiyatlarına bakınca vazgeçtim :) en ucuz 2.eli 8 liradan başlıyor..

DKN

spacy gerçekten konforlu ayakları öne uzatınca limuzin gibi alet. pcx kullanmadım ama üzerine oturdum inceledim, gerçekten malzeme kalitesi ve işçiliği harikaydı. artçı pegleri bile ömürlük yapılmış :) belki ağırlık dağılımı yüzünden 10 km altında ki hızlarda özellikle dururken denge kaybı olabilir ama kullananlar daha doğru yorum yapacaktır

gaz

Hocam ben 190 cm boyunda ve 95 kg olan bir adamım.

Spacy 110 birçok kez, beni bu özelliklerime rağmen taşıdı ve çok rahat+keyifliydim. Kontra bile yapmışlığım var.

Dolayısıyla PCX gibi onun büyük abisi olan bir modelde aradığın konforu bulamaman namümkün. :)))

Spacy boş haliyle 105 kg, PCX ise 130 kg.. PCX'in genişliği de biraz fazla sanırım.. Çok fazla fark olur mu sizce iki motorun sürüş rahatlığı açısından ?

Bu arada PCX'in yeni kasaları 2014 modellerinde başlıyor yanılmıyorsam ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar