Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Spacy'deki sürüş basitliğini ve konforunu PCX'te bulabilir miyim ?
Spacy boş haliyle 105 kg, PCX ise 130 kg.. PCX'in genişliği de biraz fazla sanırım.. Çok fazla fark olur mu sizce iki motorun sürüş rahatlığı açısından ?
Bu arada PCX'in yeni kasaları 2014 modellerinde başlıyor yanılmıyorsam ?
Pcx te kivraklik sorunu yasamassin, ağırlık korkutmasın. Ayrıca genişlik konusunda hiç şüphen olmasın 2 yil, 41k dir kullanıyorum istanbul içi, surdan geçemem dediğim olmadi.
az önce altın elbiseli adamın nmax ile pcx karşılaştırmasının videosunu izledim, n-max alasım geldi ama fiyatlarına bakınca vazgeçtim en ucuz 2.eli 8 liradan başlıyor..
spacy gerçekten konforlu ayakları öne uzatınca limuzin gibi alet. pcx kullanmadım ama üzerine oturdum inceledim, gerçekten malzeme kalitesi ve işçiliği harikaydı. artçı pegleri bile ömürlük yapılmış belki ağırlık dağılımı yüzünden 10 km altında ki hızlarda özellikle dururken denge kaybı olabilir ama kullananlar daha doğru yorum yapacaktır
Spacy boş haliyle 105 kg, PCX ise 130 kg.. PCX'in genişliği de biraz fazla sanırım.. Çok fazla fark olur mu sizce iki motorun sürüş rahatlığı açısından ?
Bu arada PCX'in yeni kasaları 2014 modellerinde başlıyor yanılmıyorsam ?