250 km yolu 150lik hava soğutmalı bir naked ile gitmek ?

Almayı düşündüğüm motor 150cc ve 17hp gücünde hava soğutmalı.. Bu motor ile ayda iki kez istanbula gidip gelmeyi düşünüyorum, o da gidiş-dönüş 500 km yapıyor ortalama.. Motordan yana pek şüphem yok ama hava soğutmalı olması uzun yolda bir sıkıntı yaratır mı acaba bana ? :silent::silent:

Hocam zaten motordan ziyade siz ara ara dinlenmek istersiniz diye düşünüyorum rahat rahat gidersiniz sıkıntı olmaz

Hiç bir sorun olmaz Kuba CG 150 Sport ile Burdur Alanya git gel yaptım toplamda 500 km.120-130 km de bi 15 dk mola versen yeter

Galiba Bajaj pulsar 150ns kullanıyorsunuz o motor rahat rahat gider

ben 100 cc motorla gittim hemde en dandik motorla siz hayli hayli gidersiniz (etkinlik ve gezi fotoğrafları 100 cc 1 ve 100 cc 2 yazısı var)

Motosikleti
Hero X Pulse 200
hava soğutmalı olması problem yaratmaz, bu görüş iki zamanlı motorlardan kalma birşeydir. dört zamanlı motorlar şişmez, çok fazla ısınırsa biraz performans kaybı olur bu olayda şehir içir durduğu yerde çok fazla çalışırsa meydana gelir, yani şehirler arası yolda hava soğutmanın bir dezavantajı yoktur.

git git birşey olmaz zaten hareket halindeki bir motorda ısınma olmaz hava sogutmalarda ki kışın yağı inceltiyoruz normal çalışsın istersen durmadan 2000 km git birşey olmaz.
yağının seviyesini kontrol et eyerki ısınma hissediyorsan yada içim rahat etsin diyorsan

Kütahya-Bursa arası 200 km lik yolu Tvs apache 150 ile defalarca molasız gittim.

İçin rahat olsun, türkiye turu bile yaparsın.

Bartın'dan İzmit'e (330 km) 9.8 hp ile 5 saatte geldim şehirlerarası yoldan aynı istikameti otobüsler otoyoldan gitmesine rağmen 5.5 saatte alıyor.
Tek sıkıntı yol bayıyor bi süre sonra telefonuna şarkı listesi oluştur kulaklık tak 😃

hava soğutmalı olması problem yaratmaz, bu görüş iki zamanlı motorlardan kalma birşeydir. dört zamanlı motorlar şişmez, çok fazla ısınırsa biraz performans kaybı olur bu olayda şehir içir durduğu yerde çok fazla çalışırsa meydana gelir, yani şehirler arası yolda hava soğutmanın bir dezavantajı yoktur.

Geçenlerde gezi yapan bi arkadaş konu açmıştı cbf in şiştiğini yazmıştı ?

Bartın'dan İzmit'e (330 km) 9.8 hp ile 5 saatte geldim şehirlerarası yoldan aynı istikameti otobüsler otoyoldan gitmesine rağmen 5.5 saatte alıyor.
Tek sıkıntı yol bayıyor bi süre sonra telefonuna şarkı listesi oluştur kulaklık tak

yok abi kulaklık çok sakat bence motorda, motor kullanırken 5 duyu organın da açık olmalı bence, biliyorum çok yapan var bu olayı ama sonuçta 2 teker üzerindesin. Ha araba olsa eyv, ver son ayar bası, dımtıs dımtıss vur dibine :D

mp3 çalar var internette 60 tl alarm mp3 calar microsd ve usb girişi var radyo ve sarsıntı alarmı da cabası ibre civatalarına takılıyor

kanuni phantom 180 e yeni krank 200 cc silindir kapak sıkıştırma 18 e 1 arka dişli küçük beklerim pulsarları 153 km gördüm 100 kg adamım ense traşı yaparım :bounce: almayın su ns200 leri bir cacıgı yok

apachi was here :bestmt:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar