gokhanarslan kullanıcısının son içeriği

1. gokhanarslan

Hyosung kalitesizliği üzerine

4 yıldır Hyosung kullanıcısıyım, daha önce 2007 model Hyosung GT 250 Comet kullanıyordum. Şimdi de 2012 model Hyosung GT 250 R kullanıcısıyım. Şu forumda 250'lik tavsiyeleri altında artık "kalitesiz ama gösteriş istersen Hyosung" diyenler bitmedi, bitmeyecek, bitmiyor! Kaç kere Hyosung sahibi...
  2. gokhanarslan

İkinci El Egzoz

Merhaba arkadaşlar, Ucuz yollu temiz, Hyosung GT250R'a gidebilecek ikinci el egzoz arıyorum. Satmayı düşünen varsa ulaşmasını rica ederim.
  3. gokhanarslan

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba

Arkadaşlar herkese merhaba. Yaklaşık 1 sene önce Hyosung GT250 Naked'ımı satmış, forumdan da uzaklaşmıştım. Yine dayanamadım kredi vs bir şeyler yaptım yeni motorumu aldım. Çift silindir V motorun tadı damağımdan gitmemiş ki yine kendimi Hyosung ararken buldum :mrgreen: Motorum 2012 model...
  4. gokhanarslan

Motosiklet ile araba kovalamak ve sonunda yaşananlar

Evet arkadaşlar büyük ihtimal arabada ki yavşak motosikletliyi sıkıştırıyor. Motosikletli durması için uğraşıyor ama yemeyen döt yüzünden bastıkça basıyor ve sonunda kırmızı ışıklar :) Yaşananları buyrun izleyin;
  5. gokhanarslan

Bir anlık dalgınlık; sonuç feci ölüm...

Çok acı, feci bir ölüm... :pale:
  6. gokhanarslan

Egzoz Sesi

Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Sevgili modlar konuyu kapatmak yerine ilgili yere taşırlarsa sevinirim. Yeni motorum Hyosung başlığı altında egzoz sesini duymak isteyenler vardı. Sizin için bir video çektim :) Videonun sonuna doğru egzozun attığı ateşte hediyemiz olsun :mrgreen:
  7. gokhanarslan

Kameramın yeri uygun mu?

Arkadaşlar merhaba bugün bir deneme çekimi yaptım. Kameramın yeri sizce nasıl uygun mu? Çekimler için uygun bir görüntü oluşmuş mu? Açıkcası ön amortisörün hareketlerini görmek beni bitirdi mest etti :mrgreen:
  8. gokhanarslan

Atlattığım tehlike aman dikkat!

Arkadaşlar bugün evime giderken Mahmutbey gişelerden geçtim Esenyurt'a gitmek için bilenler bilir Avcılar ayrımı vardır Tem otoyolundan. Ayrıma girdim ayrım hafif sağa sonra tatlı keskin sola virajdır bazı arkadaşlarımız bilir asfaltta cilloptur kalitesi yüksektir. Yine her zaman ki gibi o...
  9. gokhanarslan

Sanıyorum ki mangalda yürek yemiş :)

Bu arkadaşın ya ölmeme garantisi var ya da yüreği yemiş yola çıkmış :mrgreen: Yahu bu nasıl motosiklet kullanmaktır? Sevmem bu tarz şeyleri ama harbiden cesaretli adam :cat:
  10. gokhanarslan

Yeni Motora Başlayacak ve Tavsiye İsteyecekler İçin!

Öncelik ile motoru olan olmayan Japon'undan Çinlisine, İtalya'nından Kore'lisine tüm motor sahiplerine, tutkunlarına merhaba... Söyleyeceklerim yeni motora başlayacaklar için bir nevi bizleri tekrar uyarı yazmak zorunda bırakmamaları için. Yeni motora başlayacak genç,yaşlı kardeşlerim...
  11. gokhanarslan

Yeni motorum Hyosung GT250 Naked

Merhaba arkadaşlar bu yılın başında eski motorumu değiştirmek için gidip sıfır Yamaha YBR ESD 125 almıştım. Motorumdan çok memnundum ki 1 yıl içinde 10 bin km'yi aşmışımdır. 125'lik hava soğutmalı motorum ile İstanbul'dan İzmir'e (Feribotsuz) 732 KM yol yapmıştım. :mrgreen: Akıl işi değil siz...
  12. gokhanarslan

Hyosung GT250 Naked'ciler bir bakabilir mi?

Arkadaşlar merhaba. Motorumun benzin şamandırası ile ilgili ufak bir sorunum var. :pale: Mesela bazen benzinin seviyesini gösteriyor bazen göstermiyor. Bazen full gösteriyor bazen yok gösteriyor :mrgreen: Bu sorunu daha önce yaşayanlar var mı? Çözümü bilen var mı? Sorun şamandırada mı...
  13. gokhanarslan

2012 Model Yamaha YBR 125 ESD için bir sorum var.

Arkadaşlar merhaba. Motosiklet ile olan ilişkim eskilere dayanıyor ama aranıza yeni katıldım. Geçen gün sıfır bi Yamaha Ybr Esd modeli satın aldım. Kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak. Bu motor için siyah ön cam arıyorum alabileceğim biryer var mı? Teşekkürler.

Yeni mesajlar