Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba

Arkadaşlar herkese merhaba.

Yaklaşık 1 sene önce Hyosung GT250 Naked'ımı satmış, forumdan da uzaklaşmıştım. Yine dayanamadım kredi vs bir şeyler yaptım yeni motorumu aldım. Çift silindir V motorun tadı damağımdan gitmemiş ki yine kendimi Hyosung ararken buldum :mrgreen:

Motorum 2012 model Hyosung GT250R, aldığımda üzerinde fabrika çıkış Shinko lastikler duruyordu Altın Elbiseli Adam'ın da dediği gibi lastik değil karton, mukavva...

Hemen gittim yep yeni çıkma takım ön 120/60/17, arka 160/60/17 Metzeler lastik taktırdım.

VgrAGv.jpg

Bu da ilk kavuştuğumuz gün;

oYO2a9.jpg

Bu da İstanbul'a hayvan gibi kar yağdığı gün. Ne yapalım insan dayanamıyor, kar kış kıyamet fark etmiyor :mrgreen:

l0OL8r.jpg

Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin. Motorcuların deyimi ile tekerin düz bassın.

çok güzel görünüyor, güle güle kullanın. neden motosikletinizi satmıştınız?

Hepinize teşekkürler arkadaşlar ciddi anlamda hoşbulduk. Çok özlemişim hem motosikleti, hem forumu :rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------

çok güzel görünüyor, güle güle kullanın. neden motosikletinizi satmıştınız?

Teşekkür ederim, maddiyat borçlar yüzünden satmıştım. O 2007 modeldi tüm eksilerine rağmen yine vazgeçemedim Hyosung'tan. Lakin o eksiler giderilmiş, frenaj bunda çok çok iyi... :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar