Yeni motorum Hyosung GT250 Naked

Merhaba arkadaşlar bu yılın başında eski motorumu değiştirmek için gidip sıfır Yamaha YBR ESD 125 almıştım. Motorumdan çok memnundum ki 1 yıl içinde 10 bin km'yi aşmışımdır. 125'lik hava soğutmalı motorum ile İstanbul'dan İzmir'e (Feribotsuz) 732 KM yol yapmıştım. :mrgreen: Akıl işi değil siz yapmayın :queen:

Daha sonra forumda bir konuda anlattığım üzere motorumdan soğuttular sağolsunlar ve satmak zorunda kalmıştım. Yamaha'mın fotoğrafları;

qg4dd.jpg

qg4f2.jpg

Motorumu sattıktan sonra Hyosung GT250 Naked aldım. Yeni motorumdan çok çok memnunum. Yedek parça fiyatı dudak uçuklatıyor fakat aldığı parayı fazlasıyla hakeden bir motor. İvmelenmesi, birinci viteste tapa gaz gidip 2'ye attığınız an 20 metre ötede buluyorsun kendini :mrgreen: Bazen istem dışı verdiğin yan'ları da anlatmama gerek yok sanırım :queen:

Hyosung'un cezbeden iki yönü var beni birincisi kaslı görünümü ve yapısı ikincisi 90 derecelik çift silindir V motor. Motorun sesi egzoz var üzerinde büyük makinalar gibi. Yani bilmeyen birisine -"Hocam bu 1000'lik yea" dediğinizde yutar, yutmak zorunda :mrgreen:

Her neyse bunlar da Hyo'mun fotoğrafları;

qg4k7.jpg

qg4kp.jpg

qg4s7.jpg

qg4tr.jpg

qg4ul.jpg

hayırlı olsun GT250 fiyat-performans olarak iyi motordur

hayrini gör ybr den sonra hayabusa gibi gelmiştir tahmin ediyorum. :)

antiparantez hyosung 90 derece degil 75 derece v motordur.

Merhaba,

Hayırlı olsun kazasız belasız kullan. Fazla yüksek devirlerde zorlamamanı tavsiye ederim . Krank kırıyor..

:) evet krank kırmayacak motor yoktur :) motosikleti sürmeyi bilmeyen sürücü vardır :) allah kaza bela vermesin hocam

hocam benim merak ettiğim bu hyosung marka olarak kanunı tarafından bitirilmişti bildğim kadarıyla....yani bu motoru kanunı bayisindenmi alıyorsunuz...yoksa hyosung bayisinden mi..orayı anlamıyorum...bu markayı kim getiriyor..kanunı ise neden st kanunı değil..ya da artık kanunı de styi kaldırdı hyo adıylamı getiriyor...kaç para verdiniz...bende 250 comet kullandım inanılmaz tork vardı...servis hizmetini nereden alacaksınız...tekrardan hayırlı olsun...biraz detaylandırırsan sevinirim...

(Direk krank kırıyor dedi yaaa Allahım kafayı yicem...)

Hayırlısı olsn kardeşim allah kaza bela vermesin inş...

Suzukınınde başı belada bu krank kırıyo kol çıkarıyo efsaneleriyle :p

hayırlı olsun kardesım su egzozsun bır vıdeosunu koyda duyalımm nasılbırseyy

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Güle güle kullan. Hyosung bitanedir :)

Gökhan, doğru yolu bulmuşsun dostum. Hayırlı olsun. Aman dikkat ybr bisikletine benzemez bunlar. Gerçek motora geçiş yapmışsın.

Hayırlısı olsun güle güle bin, hyo candır 250cc nin babasıdır, torku hissettir, diğerleri gibi gaz açınca bekletmez adamı hoplayıverir:cherry:

Motor krank falan kırmaz, krank ı üstündeki şahıs kırar.Anlamışsındır :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun.

Hayırlı Olsun Kazasız belasız kullanırsın inşalla benimde takip ettiğim makinalardan hoş :)

Öncelikle herkese teşekkür ederim iyi dileklerinizden dolayı :)

Merhaba,

Hayırlı olsun kazasız belasız kullan. Fazla yüksek devirlerde zorlamamanı tavsiye ederim . Krank kırıyor..

Hocam öyle bir kanıya varılmasının nedeni görüntüsüne sesine çift silindir olmasına kendini kaptırıp 180 görmeye çalışan apaçi heriflerin yüzünden. Ben Honda'nın otomobil servisinde çalıştım 2 sene servise şaftı burulmuş S2000 gelmişti. S2000 kalitesiz midir? Asla! Bu yüzden markalara suç atmayın sonuçta çin menşeili motor değil. Bu kadar ön yargılı olmamanızı temenni ediyorum.

hocam benim merak ettiğim bu hyosung marka olarak kanunı tarafından bitirilmişti bildğim kadarıyla....yani bu motoru kanunı bayisindenmi alıyorsunuz...yoksa hyosung bayisinden mi..orayı anlamıyorum...bu markayı kim getiriyor..kanunı ise neden st kanunı değil..ya da artık kanunı de styi kaldırdı hyo adıylamı getiriyor...kaç para verdiniz...bende 250 comet kullandım inanılmaz tork vardı...servis hizmetini nereden alacaksınız...tekrardan hayırlı olsun...biraz detaylandırırsan sevinirim...

Hocam şuan da Kanuni'nin sahibi Kuralkan Holding distribütörlüğünü üstlenmiş durumda. Bu nedenle Kanuni bayilerinde satılıyor. Fakat Kanuni ile başka hiç bir bağı yoktur. Bir aralar S&T Kanuni olarak çıkarıldılar tutmayınca tekrar Hyosung markası altında Kanuni tarafından satışına devam ediliyor.

hayırlı olsun kardesım su egzozsun bır vıdeosunu koyda duyalımm nasılbırseyy

Hocam egzozun sesini kısa süre içerisinde koyacağım.

Gökhan, doğru yolu bulmuşsun dostum. Hayırlı olsun. Aman dikkat ybr bisikletine benzemez bunlar. Gerçek motora geçiş yapmışsın.

Hocam teşekkür ederim bundan önce yüksek cc makine kullanmışlığım var fakat YBR'yi uzun süre kullanınca bir afallama oluyor ister istemez. :)

Başgan kaç para birde onu deyiver de kafamda rakam güncellensin...kanunı hizaya geldi desene...ben kanunı olsam başka bir yan markayı daha bünyeme katarım mesela sym...ama bu sefer kendi malı satmaz o da ayrı :/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar