hayırlı uğurlu olsun ALLAH cc. kaza bela vermesın kardeşim güle güle kullan ha unutmadan egsoz bilyası kırıyor haberın olsun![]()
hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın :cat:
---------- Post added at 05:07 ---------- Previous post was at 05:04 ----------
depoyu açık unutunca davul tozu kaçıyormuş bilginiz olsunl:
Tamam başgan bu sır seninle torpağa kadar gidecek galiba...bende motorumdan soğuğum bu aralar..ten uyumsuzluğu var...hani bazen neden olmasın diyorum motora benzeyen bir makinaya binmek hakkımız...simit gibi lastiklerle nereye kadar..hani peşin indirimi falan aldıysan belki bende yararlanırdım vesileyle diye sormuştum..özeldende atabilirsin...eyvallah...
Abi 650 alalım biz sana 250 paklamaz seni at gibi gidiyo namıtsız:cherry:
Tamam başgan bu sır seninle torpağa kadar gidecek galiba...bende motorumdan soğuğum bu aralar..ten uyumsuzluğu var...hani bazen neden olmasın diyorum motora benzeyen bir makinaya binmek hakkımız...simit gibi lastiklerle nereye kadar..hani peşin indirimi falan aldıysan belki bende yararlanırdım vesileyle diye sormuştum..özeldende atabilirsin...eyvallah...
hayırlı olsun güle güle kullan Allah kaza bela vermesin inşallah benimde hoşuma gidiyor hyo 250 niyeti bozacağımda değiştirmişken japonmu olsun diyorum onlarda çok para ama senin gibi memnun kullanıcıları görünce ibre biraz daha hyo'ya kayıyor.
benzoil 5 millon ama...onu hiç demiyon...
hayırlı olsun...
arkadaşlar az yakıyor diyorsunuz da bizim bi arkadaşta R modeli vardı 17lt benzin le 300km gidiyor diyodu 3 ay dayanamadı bu yakıta:queen: