Yeni motorum Hyosung GT250 Naked

hayırlı uğurlu olsun ALLAH cc. kaza bela vermesın kardeşim güle güle kullan ha unutmadan egsoz bilyası kırıyor haberın olsun :)

hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın :cat:

---------- Post added at 05:07 ---------- Previous post was at 05:04 ----------

hayırlı uğurlu olsun ALLAH cc. kaza bela vermesın kardeşim güle güle kullan ha unutmadan egsoz bilyası kırıyor haberın olsun :)

depoyu açık unutunca davul tozu kaçıyormuş bilginiz olsun :pl:

hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın :cat:

---------- Post added at 05:07 ---------- Previous post was at 05:04 ----------

depoyu açık unutunca davul tozu kaçıyormuş bilginiz olsun :pl:

HAHAHAHAHA :queen:

Motorun fiyatını söylemek istemiyorum hocam fakat 6-7 bin liraya temiz bir Hyosung bulabilirsin fiyatı bende kalsın :D

Tamam başgan bu sır seninle torpağa kadar gidecek galiba...:)bende motorumdan soğuğum bu aralar..ten uyumsuzluğu var...hani bazen neden olmasın diyorum motora benzeyen bir makinaya binmek hakkımız...simit gibi lastiklerle nereye kadar..hani peşin indirimi falan aldıysan belki bende yararlanırdım vesileyle diye sormuştum..özeldende atabilirsin...eyvallah...

Tamam başgan bu sır seninle torpağa kadar gidecek galiba...:)bende motorumdan soğuğum bu aralar..ten uyumsuzluğu var...hani bazen neden olmasın diyorum motora benzeyen bir makinaya binmek hakkımız...simit gibi lastiklerle nereye kadar..hani peşin indirimi falan aldıysan belki bende yararlanırdım vesileyle diye sormuştum..özeldende atabilirsin...eyvallah...

Abi 650 alalım biz sana 250 paklamaz seni at gibi gidiyo namıtsız:cherry:

hayırlı olsun güle güle kullan Allah kaza bela vermesin inşallah benimde hoşuma gidiyor hyo 250 niyeti bozacağımda değiştirmişken japonmu olsun diyorum onlarda çok para ama senin gibi memnun kullanıcıları görünce ibre biraz daha hyo'ya kayıyor.

Hayırlı ugurlu olsun gule gule kullan. Hyo ıyıdır kullandıkca anlayacaksın. Emin ol ybr den daha az masraf açar :)

Ha hocam motorum sıfır değil ikinci el fakat peşin indiriminin kralını aldım bir abimizden :queen:

Bu arada herkese tekrar tekrar teşekkürler cümlemize kaza bela bulaşmasın...

hayırlı olsun güle güle kullan Allah kaza bela vermesin inşallah benimde hoşuma gidiyor hyo 250 niyeti bozacağımda değiştirmişken japonmu olsun diyorum onlarda çok para ama senin gibi memnun kullanıcıları görünce ibre biraz daha hyo'ya kayıyor.

Hocam bana kalırsa ve bilinçli Hyo kullanıcılarına da danışırsan Hyosung'un herahangi bir Japon'dan fazlası var eksiği yok. Krank kırıyor, dişli attırıyor, şarkı söylüyor diyen adamlar kulaktan duyma bilgilerle geliyorlar. Hyosung kaliteli bir markadır canınız istiyorsa çekinmeden alabilirsiniz.

F54

hayırlı olsun...
arkadaşlar az yakıyor diyorsunuz da bizim bi arkadaşta R modeli vardı 17lt benzin le 300km gidiyor diyodu 3 ay dayanamadı bu yakıta:queen:

hayırlı olsun...
arkadaşlar az yakıyor diyorsunuz da bizim bi arkadaşta R modeli vardı 17lt benzin le 300km gidiyor diyodu 3 ay dayanamadı bu yakıta:queen:

Yok hocam az yakmıyor. Hyosung km'de 0-20 krş yakıyor. Bende fullüyorum depoyu 310-320 km'de benzin bitiyor. 60 lira alıyor.

Bu moturun fiteslileri varmış kırank kırıyomuş diyolar, arkaaşın arkaaşı yemin etti üç tekerleklileride varmış onlarda 1000km de bir krank değişiyomuş, uzun yola gidenler çantaya 3-4 tane kırank alsın diyolar,

Suzuki mühendisleri ve tasarımcılarının daha çok fırın ekmek yemeleri lazımmış... hey allahım ya :mrgreen:

Çok güzel motosikletin arkadaşım, fiyatına göre daha güzel bir çıplak yok desek yeridir.

Hayırlı olsun :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar