Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s.a. arkadaşlar motorumu bazı sebeplerden dolayı değiştirmek istiyorum motorda en ufak bir sorun yok aslında çokda memnunum motorum 2013 model 7500 km ve artısı olan bir motor takas özellikla 125-150 cc olursa daha iyi olur araba da takas tercşihlerimin içinde var ama araba başa baş olursa daha...
s.a. arkadaşlar uzun bir süredir motor gezi resimleri yayınlamıyordum pazar günü antalyadan çerin abim vardı o manavgata gezi yapacağız dedi sende gel dedi ve onlar antalyadan bende alanyadan çıkıp manavgatta birleştik ve ufak bir tur attık side flan sonra dağıldık işte resimler
sideye giderken...
s.a. arkadaşlar salcano wolf 125 den sonra kadırga kd 125 aldım ancak yeter dedim ve 250 cc ye geçme kararı aldım ve alacak motorların içinde en ideali benim için sym wolf 250 olduğunu düşündüm hem az yakması hem uzun ömürlü hemde kullananlardan şikayet duymamamdan dolayı bu kararı aldım işte...
s.a. arkadaşlar gençlik mi cahillikmi işte motorumun motoru sapa sağlam sorunsuzken gittim silindir büyütme flan işine girdim bu arad motorum kadırga kd125 ybr motoru var üzerinde denemelerim sonuç vermedi ve randuman tutmadı bende söküp orjinal silindirini taktım ama arada ne yaptım bilmiyorum...
s.a. motorcu camiası öncelikle herkese hayırlı ramazanlar
soruma gelirsek motorun sıkıştırma oranını artırmak motora zarar verir mi yoksa yararlı mı olur misal 10 bar sıkıştıran bir motoru 11-12 bara çıkartırsak bir sıkıntı olur mu motor bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen
tabi...
motor temizdir sitedeki arkadaşlara ikramım olur takas tekliflerine açığım 125-250 cc lik özellikle olursa daha iyi olur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kadirga-ybr-alamayanlara-ybr-kalitesinde-kadirga-kd125-takasli-104487635/detay/
s.a. arkadaşlar askere gidiyorum kısa dönem er olarak nasipse yarın akşama çıkacağım yola
Eskişehir il jandarma komutanlığına gidiyorum
şimdiden k.i.b. a.e.olun kazasız belasız hayırlı sürüşler mayıs sonunda aranızdayım inş. :)
s.a. arkadaşlar cg 125 motor için internetden silindir sekman takımı getrtdim kendimiz değiştirmeyi düşünüyoruz ancak yağ sekman tarafını pistona taktım onda sorun yok ancak komprosör sekmanlarını nasıl takacağımı bilemedim 2 komprosör sekmanı var biliyorsunuz şimdi bunun biri siyah birinin...
s.a. arkadaşlar motorumu satılığa çıkardım bu sene okul bitiyor inş. askere gideceğim ardından evde durmasın ondan dolayı satıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-ybr-motorlu-salcano-wolf-125-95937357/detay/
s. a. arkadaşlar babamın motoruna bakım yapayım dedim sebebi hiç ilgilenmediği için kendileri bana kalıyor önceden zaten baya bir değişiklik yapmıştım normalde otomatik jikleli vakumlu karburatörü varken ben sıradan karburatör koydum tabi oda salcanonun karbüratörü gelelim bakıma ilk...
s.a. arkadaşlar hafta sonu kampa gidelim dedik arkadaşlarla gökbel yaylasında da şenlik vardı hem çıktık yola malzemeleri aldık arkadaşlar öncelikle çayarasına gidelim dediler gökbele gitmeyek isterseniz ses flan çok olur orada biz sesiz bir yerde duralım dediler ben pek sevmem sessizliği ama...
s.a. arkadaşlar bir kaç gün önceden kütahyadaki ahmet abi ile eskişehirdeki festivale gitme kararı verdik bunu ıspartadaki meriç arkadaşımlada konuştum bende izin alırsam gideyim dedi ok dedim ancak eskişehirdeki festival kendi aralarında olacağı az kişi gelecek flan haberi alınca vaz geçtik ve...
slm arkadaşlar gezimizi video şeklinde ayarlamış bir abimiz ve çok da güzel olmuş yayınlamak istedim.
http://www.facebook.com/photo.php?v=383359635046586
slm arkadaşlar pazar günü antalya ekibi olarak mangal yapmaya karacaörene gitmeye karar verdik ıspartadan mustafa abi bende gelebilirmiyim dedi bizde ne demek başımızın üstünde yerin var dedik ve onunla karacaören de buluştuk işte resimler güzel bir gezi oldu sıcak dışında aşırı sıcaktı hava :)...