Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Devir saati kafasına göre çalışıyor bu arada saat devir telsiz motor çalışmadığı halde devir saati 7 bin devirde kalıyor motoru çalıştırıyorum bazen normal çalışıyor bazen çalışmıyor kısa devre yapıp tesisat yanmıştı kabloların hepsini kontrol ettim sorun yok
sizce sorun hagisinde tesisattamı...
motosiklet için demir çanta önerirmisiniz.plastik ve deri olmasın plastik kırılıyor deri yırtılıyor ikisindende aldım taktım hepsi çöp oldu.
fiyat 200 tlyi geçmesin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------
Güncel....
Eken,Gopro,Sony,,Sjcam,Xiaomi bu markalardan en iyi hangisi 480p'de uzun süre güzel çekim yapıyor ?
neden 480p diye soracak olursanız video boyutu büyük olmasın kalite arttıkça batarya çabuk biter şimdiki kameralar 480p'de bile güzel kayıt yapıyor
Bobin'den ateşleme çok zayıf geliyor motosikletim çalışmıyor yeni bobin,beyin,buji taktım hala aynı arza statör'den olabilirmi ?
yardımcı olanlara teşekkürler.
En fazla 200'lük absli motosikletleri yazarmısınız benim bildiğim bajaj pulsar 160 ns,200 ns,200 rs ve v15'de var başka yokmu bildiklerinizi yazarmısınız racing ve scooter hariç.
Cree u5 sis lambasında sürekli Senkronizasyon sorunu yaşıyorum kablo uzunlukları kalınlıkları aynı çakar ve düşük modu iptal edip tek mod olarak yanmasını istiyorum nasıl yapabilirim
pulsar 200 ns almayı düşünüyorum yedek parça fiyatları çok pahalı
mesela kaza olduğunda kırılabilecek yamulacak pahalı parçaların fiyatlarını yazayım
kilometre saati 646 tl
ön far 370 tl
sinyal tanesi 32 tl
far kulağı 92 tl
ayna takım 63 tl
Radyatör 640 tl
ön jant 452 tl
ön çamurluk...