hayırdır hocam geçmiş olsun,başınıza ne geldi,anlatında bilelim,tedbirimizi alalım
aslında boyle şeyleri pek anmak istemiyorum,sadece ortaya laf attıp kaçmış gibi gozukmemek adına şunu diyebilirim;
hasarsızlık indirimlerimi tramer'e işletmeyip diğer firmaların bana yüksek fiyat çıkarmalarına sebep oldular,beni uyandıran da Nur sigorta dan Serkan Bey oldu.Tabi ben bunu fark edince özür dileyeceklerine binbir dereden su getirdiler,hatalarını kabul etmediler.
Bakın şunu söyleyim, benim bu düşencemi yanlış bulabilirsiniz ama saygı duyun lütfen.Nur sigorta sahipleri benim hayat tarzıma,dünya görüşüme uygun değil.Dolayısıyla sigortamı kesinlikle 100 Tl fazla verip Şair den yaptırırdım.
Fakat iş oyle bir duruma geldiki tüm samimiyetimle söylüyorum geçen sene şair bana 850 TL teklif etti fakat ben gidip Nur Sigorta'dan 1280 TL ye yaptırdım.(gerçi Nur'un ki Groupama, Şair'in ki ise dandik bir sigorta şirketiydi)
Fazla da ağır konuşmak istemiyorum,zira yaptıklarının cezasını çekmekteler.
Bu arada bu olay sadece benim başıma gelse hadi diyececem şansızlık oldu sineye çekecem.Fakat ekşi de ve enduroist forumda yazılanları görünce tek olmadığımı anladım.Araştırabilirsiniz.
Son Not:Budan sonra boyle birşey yapmaya cesaret edemezler,size uygun gelirse kullandıkları o dandik sigorta şirketleri sizin için problem değilse sigortanızı yaptırabilirsiniz.