Bilginiz olsun artık plaka ile kasko olsun trafik olsun fiyatın bir ilgisi yok. Araç sahibinin ikametgah bilgisi baz alınıyor. Bir de 5 senedir arabanız var diyelim. Yeni motor alırsanız sigortası çok çıkıyor. Tam tersi durum da söz konusu. Sigortacılarda, hangi ilde, hangi renk vasıta, hangi sürücü, nerelerde ne şekilde kaza yapmış şeklinde çok detaylı istatistikler var. Aklınız şaşar gerçekten. Tüm bunlar kullanılarak size fiyat veriliyor.
Bunun yanında fuarda Unico sigortaydı sanırım tam hatırlamıyorum. Sadece hırsızlık sigortası yaptırmak istediğimi söyledim. Prim daha düşük olmalı. Henüz belli değil dediler.
Daha önceden 1 sefer motoruma kasko yaptırmıştım. Hırsızlık konusu sadece sabit bir yere motosiklet bağlandığı sürece ve belli saatler için geçerliydi. Motosiklet kaskosu sektörünün halen daha çok geride olduğunu düşünüyorum.
Bunun yanında fuarda Unico sigortaydı sanırım tam hatırlamıyorum. Sadece hırsızlık sigortası yaptırmak istediğimi söyledim. Prim daha düşük olmalı. Henüz belli değil dediler.
Daha önceden 1 sefer motoruma kasko yaptırmıştım. Hırsızlık konusu sadece sabit bir yere motosiklet bağlandığı sürece ve belli saatler için geçerliydi. Motosiklet kaskosu sektörünün halen daha çok geride olduğunu düşünüyorum.