erkan1979 kullanıcısının son içeriği

1. erkan1979

Satışdan sonra plakaya yazılan ceza?

Arkadaşlar 2005 model motosikletimi 19 temmuzda 2007 de, noterden sattım,alan şahıs 5 ağutos 2007 de 222 tl ceza yemiş,satıştan sonra ruhsat işlemleri için verilen 1 aylık süre içinde ceza yediği için,plakaya yazılan ceza bana gelmişti ve postacı imzalatıp gitmiş,tabiki ben ceza makbuzunu şahsa...
  2. erkan1979

hırsızlar iş başında (yardım)

değerli yol arkadaşlarım,ekmek parası için daha borcu bitmeden, lokanta işletip servis yaparak geçim sağlamaya çalışan, çok sevdiğim bir abimin lacivert renkli 34 BV 0290 plakalı honda activa motorsikleti geçen pazar çalınmıştır.gören bilen arkadaşlarım olursa şimdiden yardımları için teşekkürler.
  3. erkan1979

motosiklet hırsızları iş başında

değerli,site üyesi arkadaşlarım feriköy civarında ,ekmek parası için lokanta işleten,çok sevdiğim bi abimin honda actıva motorsikleti geçen pazar günü çalınmıştır.plaka 34 bv 0290 lacivert,honda actıva , eğer bu plakalı motorsiklete herhangi bir yerde rastlarsanız yardımcı olursanız,çok...
  4. erkan1979

km ve devir saati çalışmıyor.yardımmm!

zealsun 125-6 motorumla arkada biraz yük ve artçı varken yoldaki çukurlara girip çıkınca,bi anda km ve devir göstergeleri çalışmadı,rutin kontrolleri yaptım km tel sağlam söküp tekrar taktım,devir göstergeside bazen vites attırırken haretleniyor ama geri düşüyor. yardımlarınız için şimdiden...
  5. erkan1979

kasksız bir arkadaşımız daha maalasef hastanelik oldu

-sevgili motosiklet net arkadaşlarım akşam işten arkadaşımla motorlarımızla çıkıp evimize doğru giderken,m.köy-gayrettepe arasında bir kazaya şahit olduk,bir kurye olduğunu öğrendiğimiz sultan adındaki kişi eşiyle beraber kasksız olarak sol şeritten birazda hızlı olarak geçtiki 30-40 m...
  6. erkan1979

kaza yaptım (yapmak zorunda kaldım)

:pale: Merhaba arkadaşlar,güzel geçen bir günüm artık insan diyemediğim bir şöför tarafından zehir oldu,cumartesi akşam üstü atlamışız motorlarımıza babamla balığa gittik zevkle geçen gecenin sabahına kadar balığımızı tuttuk,pazar sabahı eve dönerken saat 8:00 civarlarında m.köy de kırmızı...
  7. erkan1979

sonunda aldım oleyyyy tabikiiiiii ?

EHLİYET - arkadaşlar sonunda kavuştum ehliyetime 3 ay bekledikten sonra aldım ve artık buluşmalara daha çok katılabileceğim genelde ortak buluşma dolmabahçe ve civarı olduğu için her zaman gelemiyodum çevirme olabileceğinden artık o korkum kalmadı , almamın şerefine bugün 95 km yol yaptım ve...
  8. erkan1979

çevirmelere dikkat

arkadaşlar 12/07/2006 bugün yine üzülerek yazıyorum bir çok birbirinden güzel motorlar çekicilerin üzerinde harbiyeden taksimdeki otoparka doğru gidiyorlardı. bu aralar bizlere baya takmışlar gibi çevirmeler arttı ve ehliyetsiz motorlara acımadan el koyuyorlar.artı 850 ytl ceza yazılıyor.tabi...
  9. erkan1979

dikkattt...ehliyetsizler......?

ehliyetsiz arkadaşlar aman dikkat 11/07/2005 bügun harbiye ve taksim olmak üzere 2 bölgede çevirme vardı en az 150 -200 arası arkadaşımızın canı yandı motorları çekicilere yüklüyorlardı. polise sordum neden toplanıyor diye temmuz sonuna kadar ana bölgelerde ehliyetsiz,ruhsatsız motorları...
  10. erkan1979

zealsun 125-6[u]

servis bakımlı 1 yılıılk ,3500 km de,kusursuz ve bakımları zamanında yapılmıştır.250 cc alacağımdan satılıktır. fiyatı:1750 5 vites ,hava soğutmalı,tek silindir,2005 model ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»» Forum...
  11. erkan1979

zealsuncular buraya

merhaba arkadaşlar bende bir zealsuncu olarak istanbuldaki servis ağının kısıtlı olmasından şikayetçiyim,eğer hep beraber olup polen motor adana merkez den esra öksöz hanıma bu konuda email atarsak kısa sürede bu konuya çağre bulacaklarını sanırım mesela merkezi yerler belirte biliriz.(m.köy...
  12. erkan1979

zealsun 125-6 hakkında

arkadaşlar benim motordan gazı bıraktığım zaman tekleme yapıyor acaba bu konuda bilgisi olan varmı ?teşekkürler