hırsızlar iş başında (yardım)

değerli yol arkadaşlarım,ekmek parası için daha borcu bitmeden, lokanta işletip servis yaparak geçim sağlamaya çalışan, çok sevdiğim bir abimin lacivert renkli 34 BV 0290 plakalı honda activa motorsikleti geçen pazar çalınmıştır.gören bilen arkadaşlarım olursa şimdiden yardımları için teşekkürler.

off genmi yaa
kardeş benimkide pazar akşamı çalındı gene seninki ufak motor beni bitirdi şerefsizler

arkadaş bu adamlar hiç mi korkmuyor? hiç mi ceza verilmiyor bunların yakalananlarına? nasıl bu kadar rahatlar. pazardan alışveriş yapar gibi motosiklet çalıyorlar.

geçmiş olsun arkadaşım,artık dışarda motorumuzu bırakamıyacaz bu gidişle,adamların acıması yok,kilit falan dinlemiyor vicdansızlar...

arkadaş bu adamlar hiç mi korkmuyor? hiç mi ceza verilmiyor bunların yakalananlarına? nasıl bu kadar rahatlar. pazardan alışveriş yapar gibi motosiklet çalıyorlar.

Adamlar calarlar 15 - 30.00 TL lik motorları, verirler change e alırlar 10 - 15.000 TL. yakalanırlarsada 6 ay kadar yatarlar icerde cıkarlar...

Bu ulkede adalet bu maalesef.

Kapkaccılar gibi 24 sene verecekler ancak o zaman kesilir sonu....

geçmiş olsun ,kardeşim motor aldım bende ama cidden bayiden dah getirmedim korkuyorum garajımız yok yol kenarımnda durcak.

Motosikleti
Hornet
allah kimsenin başına wermesin..Çalanlarında belasını wersin:pr:

bunlardan iki tanesini taksim meydanında asacaksın bak o zaman bir daha yapıyorlarmı böyle bişey....

Eniştem emekli polis akşam yakalardık hırsızı nöbetçi savcılığa gönderirdik derdi ertesi akşam aynı kişiyi hırsızlık yaparken tekrar yakalardık derdi ...

Kötü bir olay
binbir emekle parabiriktirip alıyorsun devlete kat ve kat vergisini veriyorsun bir bakıyorsun elinden almışlar çalmışlar
ayıptır günahtır onursuzluktur terbiyesizliktir halsiyetsizliktir şerefsiliktir
bu yapılan yazık be yazık

Kötü bir olay
binbir emekle parabiriktirip alıyorsun devlete kat ve kat vergisini veriyorsun bir bakıyorsun elinden almışlar çalmışlar
ayıptır günahtır onursuzluktur terbiyesizliktir halsiyetsizliktir şerefsiliktir
bu yapılan yazık be yazık

Resmen emek hırsızlığı Abi ALLAH cc affedermi bunları hiç. Bilmiyorlarmı bu işin birde öbür tarafı olduğunu.

Resmen emek hırsızlığı Abi ALLAH cc affedermi bunları hiç. Bilmiyorlarmı bu işin birde öbür tarafı olduğunu.

Şu yaşadığımız ülkede
öbür taraf herkeze uzak ancak
mezarlığa gittiğimizde aklımıza öbür taraf geliyor
vicdanı olan Allah korkusu olan ne hırzızlık ne de yetim hakkı yer

birçok şey için motosiklet kullananlar miting gösteri toplanma gibi etkinlikler yapıyor bunun icinde bir etkinlik yapılamazmı hem medyanın ilgisini ceker hemde polislerin daha sonrada toplu olarak savcılığa gidilir

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.
Bu nasıl cesaret anlamıyorum 2 hafta önce bir arkadaşın GSXR-1000 ve BMW 1150 GS i gitti o kadar kilit alarm bir şeye yaramadı.
Umarım bulunur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Slm

Slm bunlara dur dıyecek yokmu,ne zaman cezalarını bulacaklar.
Bugun motosıkletımı muayene goturduğumde, sigortacı arkadasların muhabbetıne ıster ıstemez kulak mısafırı oldum anlatıklarına gore Özellıkle Ybr ve tıtana karsı akıllı anahtar yapmıslar boylelıkle cogu motoru çalıyorlarmıs, polıs takıpteymıs, sonrada hırsızları yakalamıslar ve motorun rengını degıstırımısler.
En cok çalınan yerler ise özellıkle Vergi dairesi önlerinden çalınıyormus. Ben bunların yalancısıyım, ne kadar doğru ne kadar yanlıs bılemem ama kulağımıza kupe olur, vergi daireleri önlerinde daha dıkkatlı olurum.
Motorun yenı sahıbı notere gıdıyor,motosıkletın parasını oduyor, satışı uzerıne alıp tam sefasını surmek ıserken, motorunu çaldırıyor, ne kadar acı bır durum.
Hırsızlara Göz açtırmayalım, plakasız motosıkletlerden her zaman şüpe edelim!
GEÇMİŞ OLSUN

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar